igus® GmbH

Produse și servicii de la igus® GmbH (60)

e-chainsystems® sau canelele de cablu sunt în esenţă cordonul ombilical al utilajelor moderne. Acestea asigură alimentarea cu energie, date şi semnale, având din acest motiv o mişcare continuă.
Cabluri ecranate
Pentru acest produs nu este disponibilă nicio descriere în Română. Citiți descrierea în engleză sau contactați firma.
e-chainsystems® sunt cordonul ombilical al utilajelor moderne. Acestea asigură alimentarea cu energie, date şi semnale, având din acest motiv o mişcare continuă.
Majoritatea aplicaţiilor pot utiliza gama noastră standard de profile C la consola de montare şi cleme „chainfix” care economisesc spaţiu, sau pot fi aranjate pentru o reducere a solicitării prin util...
Cablurile pentru destinaţii speciale sunt ignifuge, rezistente la ulei şi ultraviolete. Învelişul exterior este bazat pe TPE.
Cabluri speciale
Suporturi pentru capete de bară şi blocuri de arbore de la igus®: suporturi pentru capete de bară rigide şi mobile, blocuri de arbore de diferite modele şi din materiale diferite.
Rulmenţii cu bile din polimer xiros® sunt rulmenţi cu bile cu caneluri radiale pe un singur rând, bazate pe DIN 625. Rulmenţii cu bile ce nu necesită lubrefiere şi întreţinere constau din patru compon...
Bucşele pentru lagărele de alunecare iglidur® nu necesită întreţinere şi lubrefiere, sunt compatibile RoHS, rezistente la uzură şi conductoare electric.
Proprietăţile generale ale bucşelor pentru lagăre iglidur® includ: nu necesită întreţinere şi lubrefiere, rezistenţă la coroziune, rezistenţă extremă la murdărie, precizie dimensională ridicată etc.
Lagărele cu articulaţie igubal® pot fi utilizate ori de câte ori lagărele cu auto-aliniere oferă avantaje tehnologice la proiectare sau ajută la simplificarea asamblării.
Cablurile de fibră optică chainflex® sunt cabluri de fibră optică cu indice în gradient pentru utilizări de mare capacitate, cu înveliş exterior PUR, rezistente la ulei şi ultraviolete.

Știri

Nu sunt știri disponibile. Vă rugăm, contactați firma.
Adresă
Spicher Strasse 1 a
51147
Köln
Nordrhein-Westfalen
Germania
Tipul firmei
Producător
Regiuni de export
În întreaga lume
Certificate
DIN EN ISO 9001
Înfiinţare
1964
Management
Frank Blase
Angajat
1600

Despre igus® GmbH

Istoria igus® începe în 15 octombrie 1964 cu Günter Blase într-un garaj dublu din Köln – Müllheim. Primii 20 de ani, am lucrat ca distribuitori componente tehnice complexe din polimeri. În 1983 Frank Blase începe prima noastră linie de producţie de sisteme de portcabluri Energy Chain Systems şi lagăre din polimeri cât şi o reţea de ingineri de vânzări. Între 1985 şi 2014, am ajuns de la 40 la peste 2150 de angajaţi igus® răspândiţi în întreaga lume. Vom continua să investim în dezvoltare şi în anii următori. Există oportunutăţi datorită materialelor moderne!