Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Inapoi la listă

Industria tomografelor computerizată (METROTOM 1500) de la Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Anchetă produs  

Mașina ideală pentru o gamă largă de piese

METROTOM 1500 - mașina ideală de măsurat în coordonate, bazată pe CT, pentru o gamă largă de aplicații privind dimensiunea și densitatea materialului.

METROTOM 1500 a fost dezvoltat special pentru o gamă largă de performanțe, pentru a satisface diferitele cerințe întâlnite zilnic în laboratoarele de măsurare și calificare interne sau externe. Piesele realizate din plastic, ceramică sau materiale compozite, precum și din magneziu, aluminiu și oțel pot fi măsurate dimensional și evaluate foarte eficient

Rezoluție a detaliilor și precizie de măsurare întotdeauna ideale

Mărirea ideală a piesei este selectată pentru fiecare aplicație prin poziționarea treptată a piesei între sursa de raze X și detector. Utilizatorul primește întotdeauna o rezoluție optimă a detaliilor și o precizie de măsurare. METROTOM 1500 poate fi echipat, de asemenea, cu un detector de rezoluție mai mare pentru a face vizibile structuri și mai fine ale pieselor.

Puteți mări vizualizarea detaliată dacă trebuie măsurate cu o precizie ridicată caracteristici foarte mici pe o piesă mare. Aceasta este apoi evaluată în raport cu întreaga piesă. Această funcție este activată prin poziționarea precisă a piesei în diferite direcții cu ajutorul mesei rotative reglabile pe verticală

Durată de viață lungă datorită tehnologiei cu tuburi cu raze X

Tehnologia deschisă a tubului cu raze X utilizată permite o durată de viață practic nelimitată a sistemului și transformă METROTOM 1500 într-o investiție economică susținută. Cu carcasa sa de protecție împotriva radiațiilor, METROTOM 1500 îndeplinește cerințele unui aparat cu protecție totală. Astfel, sistemul poate fi montat practic oriunde. Nu există niciun risc de expunere la radiații pentru mediu sau pentru operator. Ușa mașinii este motorizată. METROTOM 1500 poate fi, de asemenea, încărcat de un robot cu ajutorul unui controler extern.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Industria tomografelor computerizată

Industria tomografelor computerizată (METROTOM 800)

Alegerea dumneavoastră pentru piese de precizie compacte

METROTOM 800 este adaptat la cerințele industriei de turnare prin injecție. Acesta îndeplinește toate cerințele com...