Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Inapoi la listă

Industria tomografelor computerizată (METROTOM 800) de la Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Anchetă produs  

Alegerea dumneavoastră pentru piese de precizie compacte

METROTOM 800 este adaptat la cerințele industriei de turnare prin injecție. Acesta îndeplinește toate cerințele companiilor de dimensiuni medii din industria pieselor din plastic, materiale compozite și ceramică. De asemenea, prezintă un raport preț/performanță atractiv

Costurile minime de întreținere a sistemului și disponibilitatea maximă au fost decisive în timpul dezvoltării METROTOM 800. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea tehnologiei de tuburi cu raze X cu micro-focalizare fără întreținere. Punctele focale extrem de mici permit obținerea unor imagini de proiecție extrem de clare pe detector - fundamentul pentru o precizie de măsurare ridicată. Detectorul METROTOM 800 oferă aproape trei milioane de pixeli pentru o recunoaștere a detaliilor foarte înalte.

Mecanism de deplasare reglabil în mod continuu

În interiorul intervalului de măsurare în formă de cilindru, piesele pot fi plasate în orice poziție pe traseul fasciculului prin intermediul unui mecanism de deplasare reglabil continuu. Detectorul este întotdeauna iluminat în mod optim cu proiecția piesei. Împreună cu reglarea verticală, această funcție vă permite să măriți zone specifice ale pieselor pentru a măsura detalii în raport cu întreaga piesă.

Prin utilizarea betonului polimeric pentru carcasă, utilizarea plumbului poate fi evitată în mare măsură. Aici, Carl Zeiss demonstrează cum utilizarea materialelor moderne poate asigura o protecție maximă a angajaților, a operatorilor de sistem și a mediului înconjurător - implementând în același timp o tehnologie de măsurare perfectă, excelență ergonomică și un design corespunzător.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Industria tomografelor computerizată

Industria tomografelor computerizată (METROTOM 1500)

Mașina ideală pentru o gamă largă de piese

METROTOM 1500 - mașina ideală de măsurat în coordonate, bazată pe CT, pentru o gamă largă de aplicații privind dimensiunea și den...