Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Examinarea tensiunii (KP-Test 5) de la PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Anchetă produs  

Atunci când se lucrează la sisteme electrice, asigurarea siguranței persoanelor și prevenirea deteriorării proprietății sunt priorități absolute. Este esențial să vă asigurați în mod absolut că nu există tensiune. Detectoarele de tensiune PFISTERER combină fiabilitatea maximă și ușurința de utilizare într-un singur dispozitiv. Familia KP-Test 5 este rezultatul deceniilor noastre de experiență în dezvoltarea de dispozitive de siguranță cu un accent practic.

Autotestarefiabilă
Detectoarele de tensiune din seria KP-Test 5 efectuează o autotestare automată atunci când sunt pornite. Detectorul de tensiune emite un semnal de gata numai dacă acest test este reușit și dacă dispozitivul funcționează corect. Astfel, utilizatorul poate fi absolut sigur că detectorul de tensiune funcționează așa cum trebuie. Nu este necesară o măsurătoare de referință.

Dublă certitudine
O indicație clară a rezultatului testului este esențială pentru a preveni accidentele. Acesta este motivul pentru care PFISTERER utilizează sistemul dublu de semnalizare vizuală și acustică dovedit în KP-Test 5. Dacă nu există tensiune de funcționare, detectorul afișează o lumină verde continuă fără ton de semnal. Dar dacă "tensiunea de funcționare este prezentă",șase LED-uri roșii clipesc și se emite un semnal sonor.

Echipat pentru orice sarcină
Indiferent dacă se află în spații închise sau în aer liber, la soare sau ploaie, zăpadă sau îngheț - KP-Test 5 oferă rezultate fiabile în toate condițiile de mediu. LED-urile foarte puternice asigură un semnal clar vizibil - chiar și împotriva luminilor puternice sau în lumina puternică a soarelui. Semnalul acustic poate fi auzit clar chiar și în medii zgomotoase sau vântoase, datorită volumului și gamei de frecvențe.

Dispozitivul potrivit pentru oriceaplicație
Familia KP-Test 5 oferă detectorul de tensiune potrivit pentru orice aplicație. Tensiune medie sau înaltă, curent alternativ sau curent continuu, pentru utilizare pe liniile electrice aeriene,în comutatoare, în substații sau în sistemele feroviare. Toatedispozitivele sunt adaptate individual la cerințele clienților noștri. PFISTERER oferă soluții pentru toate nivelurile de tensiune de la 1 la 420 kV AC.

Beneficii
  • Autotestare fiabilă
  • Nu este necesară o măsurare de referință
  • Semnalizare clară
  • Semnal vizual și acustic
  • Utilizare pe orice vreme
  • Testat în conformitate cu EN 61243-1
  • Etichetare multilingvă a dispozitivului

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Examinarea tensiunii

Tester de tensiune la distanță pentru aplicații feroviare și EVU (KP-Test 5D dual )

Înainte de a efectua lucrări de reparații și întreținere, trebuie să se aplice cele cinci reguli de siguranță. Una dintre acestea este "verificați să vă asigurați că nu există tensiune". Acest lucru n...