Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Tester de tensiune la distanță pentru aplicații feroviare și EVU (KP-Test 5D dual ) de la PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Anchetă produs  

Înainte de a efectua lucrări de reparații și întreținere, trebuie să se aplice cele cinci reguli de siguranță. Una dintre acestea este "verificați să vă asigurați că nu există tensiune". Acest lucru necesită un echipament care să indice în mod clar și fiabil starea tensiunii. Seria KP-Test 5 de la PFISTERER îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță din întreaga lume și oferă soluția potrivităpentru fiecare aplicație. Acum există și o opțiune fără contact, noul KP-Test 5D dual.

Detectorul de tensiune KP-Test 5D dual funcționează pe principiul sondei de câmp. Sonda de câmp detectează câmpul electric care înconjoară detectorul de tensiune. O unitate de evaluare monitorizează intensitatea câmpului. Dacă aceasta depășește un prag definit, detectorul de tensiune afișează "tensiune de funcționare prezentă". Dacă valoarea nu este atinsă, dispozitivul semnalează că nu este prezentă nicio tensiune.

Siguranță cu lumină și sunet
Ca toți membrii familiei KP-Test 5, KP-Test5D dual efectuează un autotest fiabil atunci când este pornit. Rezultatul testului este indicat prin intermediul sistemului de dua lizare dovedit, care cuprinde un semnal vizual și unul acustic. În plus, un semnal de avertizare acustică proporțională indică în mod clar când KP-Test 5D dual se apropie de un conductor sub tensiune - într-un stadiu incipient, înainte de atingerea pragului de răspuns real. Funcționează prin emiterea de semnale sonore la intervale descrescătoare, la fel ca un senzor de mers înapoi al unui vehicul.

Oriunde, în orice condiții meteorologice
Indiferent dacă este vorba de ploaie, ceață sau temperaturi cuprinse între -25 °Cși +70 °C, KP-Test 5D dual detectează tensiunea în mod fiabil și sigur în orice condiții. LED-urile foarte puternice asigură un semnal clar vizibil - chiar și împotriva luminilor puternice sau în lumina puternică a soarelui. Semnalul acustic integrat poate fi auzit clar chiar și în condiții de mediu zgomotoase - cum ar fi în vânt pe turnurile de linii electrice aeriene.

Manevrareușoară
Cu o lungime totală de mai puțin de un metru și o greutate de 1.080 de grame, KP-Test 5D dual este ușor de manevrat în orice situație - fie că este utilizat pe un turn, fie că este transportat în geanta ergonomică cu curea de umăr. Prin urmare, detectorul de tensiune oferă o siguranță suplimentară în utilizarea zilnică.

Două domenii de testare
KP-Test 5D dual dispune de o flexibilitate remarcabilă pentru aplicații specifice. Acesta are două niveluri de comutare pentru testarea diferitelor tensiuni și frecvențe. În același timp, există diferite tipuri de dispozitive pentru utilizarea în scenarii de rețele feroviare și de transmisie. Astfel, pot fi detectate în mod clar tensiuni de la 110 kV la 16,7 Hz sau 110 kV 50 Hz până la 420 kV 50 Hz.

Beneficii
  • Autotestare fiabilă
  • Semnalizare clară
  • Semnal vizual și acustic
  • Semnal de avertizare acustică proporțională
  • Ușor și compact
  • Utilizare pe orice vreme
  • Testat în conformitate cu DIN VDE V 0682-417
  • Legături către produsul ca

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Examinarea tensiunii

Examinarea tensiunii (KP-Test 5)

Atunci când se lucrează la sisteme electrice, asigurarea siguranței persoanelor și prevenirea deteriorării proprietății sunt priorități absolute. Este esențial să vă asigurați în mod absolut că nu exi...