Catalog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Obloanele unei platforme de la Dautel GmbH

Anchetă produs

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT combină avantajele esențiale ale sistemului DAUTEL SLIDER DS VA pentru caroserii normale - capacitate de încărcare mare, platformă mare, design cu întreținere redusă și operare sigură - cu designul de economisire a spațiului și a greutății al DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT XXL pentru camioane cu caroserie mobilă de volum C782 cu cuplare joasă la o înălțime de parcare de 970 mm.Date tehnice:

- Capacitate de încărcare 1500 kg cu centrul de încărcare de 800 mm, sau 2000 kg cu 600 mm, în funcție de centrul de pornire al platformei.

- Platformă din două părți din oțel/aluminiu, lungime 1620 mm, 1720 mm și 1820 mm, lățime 2400 mm. Desfășurarea ușoară a vârfului platformei din aluminiu cu mâna, susținută de un resort de torsiune.

- Platforma poate fi echipată cu un profil de acționare pentru casete/platforme sau cu o placă de acționare pentru casetele mobile BDF.

- În funcție de situația de montaj, comanda externă este furnizată sub forma unei cutii de plastic DAUTEL sau a unui profil Z care economisește spațiu.

- Potrivit pentru autocamioane cu o lățime a cadrului de 750 mm - 790 mm și 837 mm - 867 mm.

- Cadrul autocamionului trebuie să fie conic în funcție de situația de fixare.

- Unitatea de acționare este montată între puntea spate și DAUTEL SLIDER pe cadrul autocamionului.

- În cazul unei înălțimi reduse de încărcare/staționare, poate fi utilă integrarea luminilor din spate în partea de oțel a platformei sub formă de lumini cu LED, inclusiv suportul pentru plăcuța de înmatriculare. Este necesară o aprobare în conformitate cu StVZO § 70, un balast pentru luminile indicatoare și o parametrizare a instalației electrice a autocamionului. Nu este inclus în volumul de livrare/preț.

- Piese din oțel vopsite prin imersie catodică în negru RAL 9005.

- În general, este necesară coordonarea tehnică cu DAUTEL.

Anchetă produs

Mai multe produse din domeniul Obloanele unei platforme

Obloanele unei platforme

Distanța la sol și unghiul de înclinare optimeDe exemplu, cu un ampatament de 3,5 t 4325 mm, distanța la sol cu sarcină maximă de aproximativ 115 mm, unghiul de înclinare de aproximativ 9°.

...

Obloanele unei platforme

DAUTEL SLIDER este un elevator orizontal cu o platformă pliată simplă sau dublă. Independent de echipamentele fixe de încărcare, este sistemul de încărcare perfect pentru companiile de transport ru...

Obloanele unei platforme

Datorită designului ingenios al DAUTEL LIFTER cu un intensificator de presiune pentru înclinarea automată a platformei la sol, este posibilă și asamblarea cu o înălțime scurtă a corpului în combina...