Catalog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Obloanele unei platforme de la Dautel GmbH

Anchetă produs

Datorită designului ingenios al DAUTEL LIFTER cu un intensificator de presiune pentru înclinarea automată a platformei la sol, este posibilă și asamblarea cu o înălțime scurtă a corpului în combinație cu unghiuri de montare abrupte. Din punct de vedere tehnic, nu este necesară o construcție specială a remorcii. Atașamentul "prindere" economisește timp de lucru și permite instalarea unei suspensii pe sau între cadrele șasiului.

Asamblarea poate fi efectuată în funcție de construcția cadrului remorcii sau semiremorcii:

Cu șuruburi la o suspensie existentă în șasiu.
Montaj RUCK-ZUCK, înșurubabil la coardele inferioare ale grinzii longitudinale pe o cale de rulare a cadrului cu grinzi I de 980 sau 1300 mm, cu "clamp-on" (în curs de brevetare europeană). Tehnica variabilă de fixare cu șuruburi, fără sudură și găurire, permite instalarea fără suspendare și fără vopsire.
Un întrerupător de codare insensibil la umiditate din cadrul comenzii externe pornește sau oprește alimentarea cu energie electrică a DAUTEL LIFTER, protejând astfel încărcătura împotriva persoanelor neautorizate.

Anchetă produs

Mai multe produse din domeniul Obloanele unei platforme

Obloanele unei platforme

Distanța la sol și unghiul de înclinare optimeDe exemplu, cu un ampatament de 3,5 t 4325 mm, distanța la sol cu sarcină maximă de aproximativ 115 mm, unghiul de înclinare de aproximativ 9°.

...

Obloanele unei platforme

DAUTEL SLIDER este un elevator orizontal cu o platformă pliată simplă sau dublă. Independent de echipamentele fixe de încărcare, este sistemul de încărcare perfect pentru companiile de transport ru...

Obloanele unei platforme

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT combină avantajele esențiale ale sistemului DAUTEL SLIDER DS VA pentru caroserii normale - capacitate de încărcare mare, platformă mare, design cu întreținere redusă și...