Catalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Inapoi la listă

Încuietori de siguranţă (835P / 836P) de la CARL FUHR GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Încuietori antipanică O gamă largă de încuietori pentru uși de evacuare cu funcție antipanică vă oferă întotdeauna o soluție adecvată pentru securizarea căilor de evacuare și salvare. FUHR oferă soluții de blocare pentru uși de evacuare cu un singur și două foi, din toate materialele, bineînțeles certificate conform standardelor EN 179 și EN 1125. Un alt plus: un motor poate fi montat ulterior în orice moment pentru o deschidere motorizată convenabilă prin intermediul unui sistem de control al accesului

autosafe835P - Închidere automată în mai multe puncte, cu zăvorâre cu zăvor și funcție de panică: Sistemul de închidere automată autosafe 835P vă oferă un plus de siguranță - datorită tehnologiei inovatoare DuoSecure. Aceasta garantează întotdeauna un proces de blocare fiabil. Din exterior, persoanele neautorizate nu au acces, iar din interior este întotdeauna posibilă o evadare sigură în caz de pericol. Tot ceea ce trebuie făcut este să acționați mânerul cu pârghie sau bara de panică.

Blocare:

Atunci când ușa este închisă, două zăvoare de blocare și două zăvoare de balansare stabile se extind automat la 20 mm. În același timp, zăvorul principal se extinde. Toate zăvoarele sunt asigurate împotriva împingerii înapoi. În versiunea cu două foi, o încuietoare de comutare suplimentară declanșează automat blocarea barelor în sus și în jos atunci când foaia inactivă este închisă

Deblocare:

Din exterior: Pentru funcția de panică E, pentru deschiderea ușii se folosește cheia de cilindru. Cu funcția de panică B, cheia cilindrică este utilizată pentru a elibera mânerul exterior, care apoi retrage toate elementele de blocare.

Din interior: Se deschide prin acționarea mânerului de manevră sau a barei mânerului de panică. În cazul versiunii cu două foi, acest lucru se poate face atât pe partea activă, cât și pe partea inactivă a foii. În timpul deschiderii de urgență a foii inactive, zăvoarele de tragere ale contracutiei sunt retrase și, în același timp, toate încuietorile foii active sunt împinse înapoi.

Monitorizarea stării: autosafe 835PK cu contacte de comutare pentru monitorizarea zăvorului mort, precum și a funcționării mânerului de ușă sau a cilindrului de profil. Pentru integrarea, de exemplu, în sisteme de alarmă antiefracție, sisteme de securitate a căilor de evacuare sau sisteme de management al clădirii. Disponibil pentru funcția de panică E.

autotronic836P - Închidere automată multipunct cu zăvorâre cu zăvor, funcție de panică și deblocare motorizată: Închiderea automată motorizată autotronic 836P oferă întotdeauna o opțiune de evacuare sigură în caz de urgență, datorită funcției de panică. De asemenea, tehnologia sa DuoSecure garantează o închidere permanent fiabilă și sigură, împiedicând accesul neautorizat din exterior. Cu opțiuni de conectare versatile, îndeplinește chiar și cele mai exigente cerințe.

Blocare:

Când ușa este închisă, două zăvoare de blocare și două zăvoare pivotante robuste se extind automat la 20 mm. În același timp, zăvorul principal se extinde. Toate zăvoarele sunt asigurate împotriva împingerii înapoi. În versiunea cu două foi, o încuietoare de comutare suplimentară declanșează automat blocarea barelor în sus și în jos atunci când foaia inactivă este închisă.

Deblocare:

Din exterior: Deschiderea este motorizată cu un sistem de control al accesului. Deschiderea prin intermediul cheii cilindrice (de exemplu, în cazul unei pene de curent) este, de asemenea, posibilă în orice moment. În cazul funcției de panică B, aceasta nu face decât să elibereze mânerul exterior, care retrage apoi toate elementele de închidere.

Din interior: Ușa este deschisă prin acționarea mânerului cu maneta sau a barei de panică. În cazul versiunii cu două foi, acest lucru se poate face atât pe partea activă, cât și pe partea inactivă a foii. În timpul deschiderii de urgență a foii inactive, zăvoarele de tragere ale contracutiei sunt retrase și, în același timp, toate încuietorile foii active sunt împinse înapoi.

Funcție servo: autotronic 836PK pentru o asistență motorizată convenabilă la deschiderea ușii prin intermediul cheii și, de asemenea, la acționarea mânerului cu pârghie din interior. Disponibil pentru funcția de panică E.

Monitorizarea stării: autotronic 836PK cu contacte de comutare pentru monitorizarea zăvorului și a acționării clanței de mâner sau a cilindrului profilat. Pentru integrarea, de exemplu, în sisteme de alarmă antiefracție, sisteme de securitate a căilor de evacuare sau sisteme de gestionare a clădirii. Disponibil pentru funcția de panică E.

Uși de evacuare cu două uși de evacuare complet automate cu două foi: Set de uși inactive pentru deblocarea motorizată și deschiderea automată a ușilor de evacuare cu două foi în combinație cu acționările pentru uși batante și cu acționarea pentru uși inactive GEZE IQ lock AUT - detalii la cerere

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Încuietori de siguranţă

Încuietori de siguranţă (833P / 834P)

Încuietori antipanică O gamă largă de încuietori pentru uși de evacuare cu funcție antipanică vă oferă întotdeauna o soluție adecvată pentru securizarea căilor de evacuare și salvare. FUHR oferă so...

Sistem de închidere controlat în mai multe puncte cu funcție de panică (multisafe 870GL)

multisafe 870GL - Precizie pentru o evadare în siguranță

Multisafe 870GL controlat prin angrenaj permite întotdeauna o evacuare sigură în caz de urgență datorită funcționă...