Catalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Inapoi la listă

Încuietori de siguranţă (833P / 834P) de la CARL FUHR GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Încuietori antipanică O gamă largă de încuietori pentru uși de evacuare cu funcție antipanică vă oferă întotdeauna o soluție adecvată pentru securizarea căilor de evacuare și salvare. FUHR oferă soluții de blocare pentru uși de evacuare cu un singur și două foi, din toate materialele, bineînțeles certificate conform standardelor EN 179 și EN 1125. Un alt avantaj: un motor poate fi montat ulterior în orice moment pentru o deschidere motorizată convenabilă prin intermediul unui sistem de control al accesului.

autosafe 833P - Închidere automată multipunct cu zăvorâre și funcție de panică:

Sistemul de închidere automată multipunct autosafe 833P este ideal pentru ușile de evacuare cu un singur și două foi în clădirile comerciale. În plus, versiunea de protecție împotriva incendiilor pentru utilizarea la ușile antifoc este deja standard aici.

Închidere:

Când ușa este închisă, două zăvoare stabile și zăvorul principal se extind automat și sunt asigurate împotriva împingerii înapoi. În varianta cu două foi, o încuietoare cu întrerupător suplimentară declanșează automat blocarea barelor în sus și în jos atunci când foaia inactivă este închisă.

Deblocarea

Din exterior: Cu funcția de panică E, pentru a deschide ușa se folosește cheia de cilindru. Cu funcția de panică B, cheia cilindrică este utilizată pentru a elibera mânerul exterior, care apoi retrage toate elementele de blocare.

Din interior: Se deschide prin acționarea mânerului de manevră sau a barei mânerului de panică. În cazul versiunii cu două foi, acest lucru se poate face atât pe partea activă, cât și pe partea inactivă a foii. În timpul deschiderii de urgență a foii inactive, zăvoarele de tragere ale contracutiei sunt retrase și, în același timp, toate încuietorile foii active sunt împinse înapoi.

Monitorizarea stării: autosafe 833PK cu contacte de comutare pentru interogarea zăvorului, precum și a acționarea clanței de ușă sau a cilindrului profilat. Pentru integrarea, de exemplu, în sisteme de alarmă antiefracție, sisteme de securitate a căilor de evacuare sau sisteme de gestionare a clădirii. Disponibil pentru funcția de panică E.

autotronic834P - Închidere automată în mai multe puncte cu zăvorâre, funcție de panică și deblocare motorizată: Sistemul de închidere antipanică autotronic 834P asigură automat o închidere rapidă și fiabilă. În caz de pericol, ușa poate fi deschisă cu ușurință cu ajutorul unui mâner cu pârghie sau al barei de panică. În plus, este posibilă și o deschidere motorizată convenabilă. În acest scop, pot fi conectate diverse sisteme de control al accesului.

Închidere:

Când ușa este închisă, două zăvoare stabile și zăvorul principal se extind automat și sunt asigurate împotriva împingerii înapoi. În varianta cu două foi, o încuietoare de comutare suplimentară declanșează automat blocarea barelor în sus și în jos atunci când foaia inactivă este închisă.

Deblocare:

Din exterior: Deschiderea este motorizată cu un sistem de control al accesului. Deschiderea prin intermediul cheii cilindrice (de exemplu, în cazul unei pene de curent) este, de asemenea, posibilă în orice moment. În cazul funcției de panică B, aceasta nu face decât să elibereze mânerul exterior al manetei, care retrage apoi toate elementele de închidere.

Din interior: Ușa este deschisă prin acționarea mânerului cu maneta sau a barei de panică. În cazul versiunii cu două foi, acest lucru se poate face atât pe partea activă, cât și pe partea inactivă a foii. În timpul deschiderii de urgență a foii inactive, zăvoarele de tragere ale contracutiei sunt retrase și, în același timp, toate încuietorile foii active sunt împinse înapoi.

Funcție servo: autotronic 834PK pentru o asistență motorizată convenabilă la deschiderea ușii prin intermediul cheii și, de asemenea, la acționarea mânerului cu pârghie din interior. Disponibil pentru funcția de panică E.

Monitorizarea stării: autotronic 834PK cu contacte de comutare pentru monitorizarea zăvorului, precum și a acționării mânerului ușii sau a cilindrului profilat. Pentru integrarea, de exemplu, în sisteme de alarmă antiefracție, sisteme de securitate a căilor de evacuare sau sisteme de gestionare a clădirii. Disponibil pentru funcția de panică E.

Uși de evacuare cu două uși de evacuare complet automate cu două foi: Set de foi inactive pentru deblocarea motorizată și deschiderea automată a ușilor de evacuare cu două foi în combinație cu acționările pentru uși batante și cu acționarea pentru foi inactive GEZE IQ lock AUT - detalii la cerere.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Încuietori de siguranţă

Încuietori de siguranţă (835P / 836P)

Încuietori antipanică O gamă largă de încuietori pentru uși de evacuare cu funcție antipanică vă oferă întotdeauna o soluție adecvată pentru securizarea căilor de evacuare și salvare. FUHR oferă so...

Sistem de închidere controlat în mai multe puncte cu funcție de panică (multisafe 870GL)

multisafe 870GL - Precizie pentru o evadare în siguranță

Multisafe 870GL controlat prin angrenaj permite întotdeauna o evacuare sigură în caz de urgență datorită funcționă...