Catalog

ITT Enidine GmbH

Inapoi la listă

Regulator de viteză vâscos de la ITT Enidine GmbH

Anchetă produs  

Designul simplu, ușor, dar robust al regulatorului de viteză vâscos (VSG) oferă performanțe fiabile într-o gamă largă de aplicații industriale. VSG utilizează tehnologia de forfecare vâscoasă pe bază de silicon pentru a controla rotația arborilor și sarcinile balamalelor. Un rotor aflat într-o carcasă fixă este înconjurat de ulei de silicon. Pe măsură ce arborele se rotește, rotorul interior forfecează uleiul de silicon, creând rezistență și mișcare fluidă. Vâscozitatea mediului pentru fiecare VSG este selectată ținând cont de diverse variabile, cum ar fi dimensiunea componentei, greutatea, suportul de arc și durata ciclului dorit.
Excelent pentru controlul ușilor cu role și al ușilor antifoc

Pentru instalații noi și modernizări, un singur VSG poate fi instalat pur și simplu în arborele ușii cu role cu canelură. În acest caz, trebuie respectate instrucțiunile producătorului ușii. Spre deosebire de dispozitivele cu mecanisme de blocare, VSG-urile nu necesită ajustări în timpul instalării sau funcționării și pot controla viteza de deschidere și închidere a majorității ușilor mari. În cazul ușilor sau porților de dimensiuni mari, se pot utiliza mai multe limitatoare.

VSG-urile patentate utilizate de majoritatea marilor producători de uși îndeplinesc standardele industriale stabilite de Underwriters Laboratories, Warnock Hersey și Factory Mutual. În plus față de conformitatea cu multe standarde industriale, a fost finalizată cu succes și testarea protecției la foc de 3 ore pentru uși.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Frâne de ulei

Hidraulic Tow Bar Snubbers

Frânele hidraulice de depășire ITT Enidine Inc. oferă caracteristici, funcții și beneficii pentru a prelungi durata de viață a sistemelor de transport aerian și de podea prin reducerea forței de sp...

Frâne de ulei (DA)


frâne de ulei pentru diferite condiții

Frânele cu ulei din seria DA de la Enidine sunt perfecte pentru aplicațiile de mare energie și pentru sarcini grele care necesi...