Catalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Inapoi la listă

Cilindri de frâna hidraulici (DVC-32) de la ACE Stoßdämpfer GmbH

Anchetă produs  

Reglarea individuală a vitezei în ambele direcții

Reglabil, fără cursă liberă
Forța de compresie și extensie 42 N până la 2.000 N
Cursă 50 mm până la 150 mm

Poate fi reglată separat în orice poziție a cursei: Amortizoarele hidraulice din familia de produse DVC-32 sunt primele amortizoare care au posibilitatea de a avea reglarea vitezelor de intrare și de ieșire în mod independent din exterior și, prin urmare, mai precis. Cu segmentele lor de reglare individuală pentru direcția de împingere și de tragere, precum și acțiunea pe două fețe, acestea sunt potrivite ca elemente de siguranță sau de control.

Numărul mare de accesorii de montare facilitează asamblarea acestor amortizoare hidraulice de către ACE și permite ca aceste sisteme fără întreținere, gata de instalare și autonome să fie aplicabile în mod universal. Calitativ de înaltă calitate și, în același timp, simplu de utilizat; una dintre utilizările lor este aceea de a absorbi sarcini oscilante.

Aceste elemente de mașini sunt utilizate, de exemplu, în sectorul auto și în aplicații industriale, precum și în ingineria mecanică și în industria electronică.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Cilindri de frâna hidraulici

Cilindri de frâna hidraulici

Reglați ratele de alimentare în cel mai bun mod

Comenzile hidraulice de avans de la ACE sunt recomandate ca fiind soluția perfectă, de exemplu, la tăiere, tăiere, găurire ș...