Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Solarlift de la GEDA GmbH

Anchetă produs  

Ascensoare solare GEDA - de la modelul standard la modelul fix

Elementele individuale ale ascensorului solar GEDA sunt realizate din aluminiu ușor, pot fi demontate rapid și transportate cu ajutorul unui șasiu, economisind spațiu și necesitând puțin efort. Unitatea de bază a unui ascensor solar GEDA este formată dintr-un cărucior standard cu protecție împotriva ruperii cablului, o parte de cap cu scripete cu eliberare rapidă și o parte de picior cu lățimea de 2 m. Cu acest echipament sunt oferite trei versiuni diferite, GEDA Lift 200 Standard și GEDA Lift 250 Comfort cu o singură treaptă, precum și Fixlift 250 cu două trepte. Comenzile și întrerupătoarele de limită ale troliilor electrice sunt de tip plug-in la modelele GEDA Lift 250 Comfort și Fixlift 250 și sunt conectate permanent la GEDA Lift 200 Standard. În plus, modelele diferă în ceea ce privește capacitatea de încărcare, care depinde de designul secțiunilor scării, precum și de înclinarea și lungimea șinei. Sunt oferite secțiuni de scară simple cu o capacitate de încărcare de 150/200 kg, precum și elemente întărite cu o capacitate de încărcare de 200/250 kg. Viteza de ridicare variază, de asemenea, de la un model la altul. În timp ce modelul standard GEDA Lift 200 cu o singură treaptă transportă materialul cu până la 25 m/min, versiunea de confort GEDA Lift 250 atinge o viteză de aproximativ 30 m/min, iar GEDA Fixlift este echipat cu o așa-numită pornire ușoară în două trepte. Acesta poate deplasa elementele cu o viteză de 19 m/min, respectiv 38 m/min.
Toate modelele au în comun faptul că ating o înălțime de transport de până la 19 m, au nevoie de puțin spațiu, precum și de o conexiune electrică.

Concept special: Platforma solară

GEDA Solarlift a fost conceput special pentru lucrul cu materiale sensibile și oferă o platformă solară specială pentru transportul în siguranță al modulelor scumpe. Aceasta este echipată cu un suport din plastic special dezvoltat și oferă o opțiune suplimentară de fixare, care poate fi ajustată în funcție de necesități. Cea de-a doua variantă de transport este platforma pentru colectoare, care poate fi ajustată de la 0,5 la 1,6 m, în funcție de lățimea colectoarelor care urmează să fie mutate.
În plus, GEDA oferă accesorii suplimentare, cu ajutorul cărora lucrările de montare pe acoperiș pot fi simplificate și mai mult. De exemplu, cu ajutorul șevaletului de susținere a acoperișului reglabil în mod variabil, se poate lucra și sub șina conductoare.

GEDA Solarlift - un singur dispozitiv, multe avantaje

În concluzie, GEDA Solarlift oferă numeroase avantaje: Este ieftin la achiziție, nu ocupă mult spațiu la depozitare, este ușor de transportat și simplu de montat, motiv pentru care poate fi utilizat fără probleme și în locații greu accesibile. Acest lucru face din GEDA Solarlift un dispozitiv ieftin și fiabil cu care puteți transporta în siguranță sistemele fotovoltaice sensibile la destinație.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Ascensoare înclinate

Ascensoare înclinate

Utilizarea ascensoarelor înclinate este convingătoare datorită instalării simple, a cheltuielilor reduse de timp și a modului de funcționare cu economie de energie. Cu un profil de scară întărit, a...

Ridicarea pantei

Manevrabil și totuși puternic

La fel ca în cazul multor alte produse GEDA, părțile interesate pot alege între o versiune standard și una de confort a elevatorului GEDA Hanglift. Ambele s...