Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Ridicarea pantei de la GEDA GmbH

Anchetă produs  

Manevrabil și totuși puternic

La fel ca în cazul multor alte produse GEDA, părțile interesate pot alege între o versiune standard și una de confort a elevatorului GEDA Hanglift. Ambele sunt foarte ușor de manevrat și pot transporta în sus, fără efort, chiar și mărfuri foarte grele. De regulă, nu trebuie să se țină cont de nimic pentru asamblare, deoarece liftul poate fi utilizat pe aproape orice pantă. Este prevăzută o lungime maximă de 80 m pentru șine, unde, din nou, nu trebuie să se țină cont de specificații suplimentare în timpul asamblării. Pentru a se asigura că luxul nu are de suferit ca urmare a funcționării pe o singură parte, liftul pentru pante poate fi controlat din ambele părți - fie de sus, fie de jos.


O sarcină, două standarde

În ciuda aceleiași lungimi de transport, cele două standarde diferă ușor în ceea ce privește performanța lor. De exemplu, modelul GEDA Hanglift Standard poate deplasa mărfuri de până la 200 kg, iar modelul Comfort chiar și de până la 250 kg în sus sau în jos, în condițiile în care viteza de ridicare este de 25 m/min pe o parte și de 30 m/min pe cealaltă parte. Există o altă mică diferență în ceea ce privește conexiunile electrice necesare. În timp ce modelul standard are următoarea conexiune: 1 kW / 230 V / 230 V / 50 Hz / 16 A, modelul Comfort are 1,3 kW / 230 V / 50 Hz / 16 A.

Accesorii adecvate pentru GEDA Hanglift

Deoarece nu toate pantele sunt la fel și nu toți munții sunt plane, GEDA oferă, de asemenea, diverse accesorii pentru Hanglift. De exemplu, denivelările pot fi depășite cu ajutorul a două piese de îndoire speciale. Accesoriile sunt oferite de la 20° la 45° și sunt reglabile în mod infinit. În plus, un model poate fi rotit și poate fi instalat atât cu un picior scurt, cât și cu unul lung. În plus, GEDA oferă piese de scară de 1 m lungime cu o capacitate de troliu de 150 sau 200 kg, precum și de 200 sau 250 kg pentru a extinde construcția. În plus, GEDA Hanglift poate fi completat cu părți de scară simple de diferite lungimi, iar pentru a preveni ca frânghia să se tragă pe părțile de scară, în gama de accesorii există role deflectoare de frânghie corespunzătoare. Pentru un transport profesional și sigur, GEDA oferă, de asemenea, o platformă universală și așa-numita platformă Vario. Ambele au o protecție laterală pliabilă, astfel încât bunurile transportate pot fi deplasate orizontal în sus sau în jos, în funcție de înclinare.



Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Ascensoare înclinate

Ascensoare înclinate

Utilizarea ascensoarelor înclinate este convingătoare datorită instalării simple, a cheltuielilor reduse de timp și a modului de funcționare cu economie de energie. Cu un profil de scară întărit, a...

Solarlift

Ascensoare solare GEDA - de la modelul standard la modelul fix

Elementele individuale ale ascensorului solar GEDA sunt realizate din aluminiu ușor, pot fi demontate rapid și transportate...