Catalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Inapoi la listă

Plăci de amortizare (SLAB 170 to SLAB 720) de la ACE Stoßdämpfer GmbH

Anchetă produs  

Personalizabil în multe forme

Plăci de amortizare universale
Frecvența naturală 12 Hz până la 50 Hz

Aplicabile universal și fabricate la comandă: ACE furnizează plăcuțe de amortizare din gama SL-170 până la SL-720 sub marca sa SLAB. Aceste plăci de amortizare cu aplicabilitate universală sunt fabricate din materiale PUR elastice foarte amortizoare. Plăcile cu grosimea de 12,5 mm sau 25 mm pot fi furnizate cu o densitate de la 170 kg/m3 la 720 kg/m3 și asigură o izolare a vibrațiilor pe măsură. Acestea pot fi combinate ca pachete de izolare și pot fi realizate la comandă în funcție de cerințe, cu ajutorul tăierii cu jet de apă. Alte opțiuni pe măsură de la ACE includ măsurarea vibrațiilor la fața locului și selectarea produselor, un pachet software special de dimensionare și proiectare neutră din punct de vedere al costurilor.

Plăcile SLAB pot fi utilizate în numeroase aplicații, cum ar fi fundații pentru instalații și mașini, compresoare, stații de pompare și generatoare.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Module de amortizare

Module de amortizare (Pallet stopper)

Componente de amortizare pentru tehnologia de transfer

ACE oferă un total de 32 de opritoare de separare diferite pentru diversele cerințe în tehnologia de transfer. Cu aju...