Catalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Inapoi la listă

Tampoane de amortizare (SLAB 030 to SLAB 300) de la ACE Stoßdämpfer GmbH

Anchetă produs  

Tampoane de amortizare

Absorbție de energie în format tampon
Confecționare și combinabile
Capacitate de energie de la 3,1 Nm/ciclu la 210 Nm/ciclu
Cursă de la 6,5 mm la 12,5 mm

Material de amortizare pe măsură în format tampon: Tampoanele de amortizare SLAB sunt realizate dintr-un material PUR viscoelastic. Acestea absorb extrem de eficient sarcinile de impact și sunt, de asemenea, potrivite pentru izolarea sau amortizarea vibrațiilor.

Tampoanele din familia de produse SL-030 până la SL-300 sunt adaptate rapid la tipul de aplicație relevant. Acest lucru se realizează în parte prin configurarea instrumentului de calcul sau direct de către inginerii specialiști ACE. În plus, acest lucru este posibil deoarece materialul standard poate fi tăiat exact și rapid la orice cerință a clientului cu noul nostru sistem de tăiere. De asemenea, este posibil să se obțină o mostră pentru a găsi o soluție optimă.

Plăcuțele de amortizare SLAB reprezintă o protecție dovedită împotriva impactului sau a coliziunii. Acestea sunt utilizate pe benzi de bagaje și de transport, pe sisteme de transport, pe acționări pneumatice, electromecanice și hidraulice, precum și pe cărucioare liniare.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Plăci de amortizare vibraţii

Plăci de amortizare vibraţii (SLAB)

Izolație de vibrații personalizată

SLAB, CEL și PAD: trei tipuri diferite de plăcuțe, un singur scop; pentru a oferi utilizatorilor din toate domeniile cea mai bună tehnolo...