Catalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Inapoi la listă

Dispozitive de ridicare și înclinare pentru trenuri de remorcare (ARZ) de la EdmoLift Hebetechnik GmbH

Anchetă produs  

Dispozitiv de ridicare și înclinare ARZ pentru trenuri de remorcare

Dispozitivul de ridicare și înclinare ARZ a fost dezvoltat în colaborare cu unul dintre cei mai mari producători de automobile din Europa pentru o aprovizionare cu materiale ergonomică, sigură și rentabilă fără stivuitoare.

Stivuitoarele provoacă anual un număr mare de accidente industriale și sunt, mai exact, un mijloc ineficient de transport de materiale. Trenurile Tugger, pe de altă parte, permit un transport de materiale mai eficient și mai sigur.

Trenurile Tugger trag mai multe cărucioare cu materiale, care sunt deconectate la locurile de muncă corespunzătoare. Cărucioarele pot fi apoi rulate pe unitatea de ridicare-înclinare din două părți, în funcție de designul dispozitivului antiderapant. Înălțimea de ridicare și unghiul de înclinare pot fi ajustate cu ușurință manual sau automat, asigurând o accesibilitate excelentă cu mult spațiu pentru picioare.

Stivuitorul-înclinător ARZ este un produs cu un design revoluționar care asigură în mod unic o manipulare eficientă, sigură și ergonomică a materialelor.

Caracteristicile produsului

Designul extrem de compact face ca dispozitivul de ridicare-înclinare ARZ să fie potrivit pentru majoritatea cărucioarelor standard de ridicare a traseelor.
Reglarea continuă a înălțimii și a unghiului de înclinare permite o poziționare foarte flexibilă a materialelor, în funcție de fiecare utilizator în parte.
Designul modular oferă o mare varietate de soluții pentru cele mai diverse cerințe.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Elevatoare înclinate

Elevatoare înclinate

Funcția unică patentată a Armlift oferă un loc de muncă ergonomic, cu spațiu amplu pentru picioare, poziții de lucru confortabile și accesibilitate de neegalat. Armlift este alegerea perfectă pentr...

Elevatoare înclinate (LTT 750)

LTT 750 pentru trenuri de remorcare

LTT este noua generație dezvoltată de soluții de ridicare și înclinare pentru a face față provocărilor viitoare de manipulare a material...