Catalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Inapoi la listă

Elevatoare înclinate (LTT 750) de la EdmoLift Hebetechnik GmbH

Anchetă produs  

LTT 750 pentru trenuri de remorcare

LTT este noua generație dezvoltată de soluții de ridicare și înclinare pentru a face față provocărilor viitoare de manipulare a materialelor.

O tendință din ce în ce mai accentuată este aceea că în industrie se folosesc din ce în ce mai puține stivuitoare, deoarece multe companii aleg acum să transporte mărfurile pe cărucioare sau cu ajutorul trenurilor de remorcare. Prin urmare, am conceput LTT ca fiind instrumentul ergonomic optim pentru operatorul care trebuie să încarce și să descarce mărfuri de pe cărucioare sau trenuri de remorcare la locul său de muncă.

Cu o înălțime minimă unică de numai 190 mm și o lățime de 550 mm, LTT este mai compact decât alte modele de pe piață - ceea ce înseamnă că, în principiu, toate cărucioarele se potrivesc cu el. În ciuda formatului compact, atât unitatea de putere hidraulică, cât și sistemul de control sunt încorporate în unitate, ceea ce, la rândul său, reduce spațiul necesar pentru instalare și suprafața de lucru.

Noua noastră soluție de ridicare și înclinare creează o fereastră ergonomică excelentă, în care operatorul poate regla cu ușurință funcția de ridicare și înclinare în funcție de nevoile și preferințele sale induviduale. Acest lucru oferă nu numai o ergonomie mai bună pentru operator, ci și un proces eficient de manipulare a materialelor.

Caracteristicile produsului
Cel mai jos produs de pe piață, cu o înălțime totală de numai 190 mm.
Mișcare de ridicare absolut dreaptă - fără deplasare orizontală.
LTT 750 are un design incredibil de compact. O singură unitate pentru manipularea mai multor tipuri diferite de cărucioare.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Elevatoare înclinate

Elevatoare înclinate

Funcția unică patentată a Armlift oferă un loc de muncă ergonomic, cu spațiu amplu pentru picioare, poziții de lucru confortabile și accesibilitate de neegalat. Armlift este alegerea perfectă pentr...

Dispozitive de ridicare și înclinare pentru trenuri de remorcare (ARZ)

Dispozitiv de ridicare și înclinare ARZ pentru trenuri de remorcare

Dispozitivul de ridicare și înclinare ARZ a fost dezvoltat în colaborare cu unul dintre cei mai mari pro...