Catalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Șorț articulat (Topclose) de la Arno Arnold GmbH

Anchetă produs  

Greutatea Toplclose este cu 50% mai mică decât cea a șorțurilor obișnuite. De asemenea, calea de ghidare vine într-o construcție ușoară, ceea ce înseamnă că componentele sistemului pot funcționa la viteze mai mari fără a fi nevoie de reconfigurare. Topclose are un aspect estetic, cu un finisaj de suprafață netedă, închisă, din oțel inoxidabil și profile din oțel inoxidabil special concepute.

Deoarece funcția de ștergere a așchiilor este integrată în Topclose, transportul este mai puțin susceptibil la murdărie și resturi. Topclose este adaptabil, înfășurându-se cu ușurință în jurul unor diametre mai mici. Peretele din spate închis este complet etanș. Condițiile de aplicare și cerințele clientului determină materialele utilizate pentru a construi acest produs. Datorită numeroaselor sale avantaje și a asamblării ușoare și rapide, Topclose este sistemul de acoperire ideal pentru centrele de prelucrare a metalului, plasticului sau lemnului.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Apărători

Rulouri de protecție (Apron)

Șorțurile de legătură "Apron" s-au dovedit de multe ori ca fiind capace de protecție care economisesc spațiu și sunt extrem de robuste în construcția de mașini. Datorită adâncimii reduse de instala...