Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Inapoi la listă

Sisteme de conductoare izolate (U15 - U35) de la Paul Vahle GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Aplicațiile mobile trebuie să fie alimentate cu energie în toate domeniile industriale. În funcție de mediu și de gama de putere, sistemele de macarale și tehnologia portuară, benzile transportoare și roțile Ferris, lifturile sau porțile rulante impun cerințe complet diferite sistemelor.

Tipurile ușoare U15, U25 și U35 pentru aplicații de interior și exterior sunt deosebit de ușor de întreținut datorită instalării lor individuale. De asemenea, datorită diferitelor materiale conductoare, acestea sunt deosebit de flexibile și pot fi instalate suspendate, lateral sau vertical. De asemenea, pot fi realizate și trasee curbe.

În combinație cu VAHLE Multi-Carrier (VMT) sau cu VAHLE Support Profile (VTP), distanțele de suspendare, precum și aria de aplicare a U15 și U25 pot fi extinse. De asemenea, pot fi integrate diverse sisteme de poziționare. Acest lucru înseamnă că pot fi satisfăcute și cerințele individuale ale clienților.
Șina conductoare U35 cu conductori din aluminiu/oțel inoxidabil este utilizată pentru electrificarea macaralelor RTG, RMG și STS în medii sărate (în special în instalații portuare maritime). Această alternativă rentabilă la barele colectoare din cupru și-a dovedit rezistența ridicată la uzură și durabilitatea în acest mediu dur la nivel mondial.

VAHLE are bara colectoare potrivită pentru fiecare aplicație. Proiectate în conformitate cu DIN VDE 0100, sistemele noastre protejate prin contact pot fi combinate cu orice număr de poli.

Barele colectoare izolate pot fi încălzite pentru a preveni înghețarea. Cu toate acestea, ele asigură, de asemenea, o transmisie fiabilă a energiei chiar și în condiții de căldură extremă. Acest lucru se datorează faptului că sistemele sunt disponibile și într-o versiune rezistentă la căldură. U25 și U35 sunt disponibile chiar și ca versiuni pentru temperaturi ridicate și sunt adecvate pentru utilizarea în medii cu aer umed și sărat.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Curent electric aparent

Sisteme de conductoare deschise

Sisteme cu conductoare deschise
Oriunde există influențe de mediu deosebit de dure, cum ar fi în instalațiile de cocsificare și în oțelării, oferim o alimentare...

Sisteme de conductoare izolate (U10 und FABA 100)

Un adevărat clasic de la VAHLE: U10 a fost dezvoltat la mijlocul anilor 1980 ca parte a progresului sistemului monorai electrificat.

De atunci, am îmbunătățit continuu șina cu conductor...