Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Inapoi la listă

Sisteme de conductoare izolate (U10 und FABA 100) de la Paul Vahle GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Un adevărat clasic de la VAHLE: U10 a fost dezvoltat la mijlocul anilor 1980 ca parte a progresului sistemului monorai electrificat.

De atunci, am îmbunătățit continuu șina cu conductor izolat și am extins-o într-un sistem global inteligent, combinând-o cu sistemele noastre de transmisie de date, poziționare și control. U10, durabil și cu întreținere redusă, este utilizat în principal în liniile de fabricație și de producție din industria auto, dar este, de asemenea, un mijloc popular și dovedit de transmitere a energiei și datelor în sectorul intralogistic.

Datorită spațiului de instalare redus și a pieselor turnate prin injecție fabricate individual pentru a găzdui elementele individuale ale șinei, U10 poate fi adaptat în mod flexibil la aproape orice configurație de cale ferată.

U10 este protejat la contact pentru o utilizare sigură. Izolația sa individuală permite orice număr de poli, în timp ce conductorul de protecție cu formă specială previne inversarea involuntară a polarității și, astfel, electrificarea vehiculului.
Datorită compatibilității sale ridicate cu alte produse VAHLE, șina conductoare U10 poate fi integrată în sistemul dumneavoastră ca soluție de sistem vSystem. în acest caz, vSystem oferă un sistem complet cu U10 pentru transmiterea de energie, APOS Optic pentru poziționare, SMGM pentru transmiterea de date, DCS pentru control și sistemul VAHLE Smart Collector System pentru diagnosticare.

Sistemul de bare colectoare FABA100 completează portofoliul nostru în gama de bare colectoare de 100 de amperi. Sistemul FABA100 oferă o gamă la fel de largă de aplicații posibile, similară cu cea a barelor colectoare U10. Datorită tehnologiei simple de conectare, sistemul FABA100 este foarte ușor de instalat, în special atunci când vine vorba de extinderi și conversii ale sistemului. Nu sunt necesare unelte speciale. FABA100 este utilizat ori de câte ori nu este necesară protecția împotriva polarității inverse pentru conductorul de protecție.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Curent electric aparent

Sisteme de conductoare deschise

Sisteme cu conductoare deschise
Oriunde există influențe de mediu deosebit de dure, cum ar fi în instalațiile de cocsificare și în oțelării, oferim o alimentare...

Sisteme de conductoare izolate (U15 - U35)

Aplicațiile mobile trebuie să fie alimentate cu energie în toate domeniile industriale. În funcție de mediu și de gama de putere, sistemele de macarale și tehnologia portuară, benzile transportoare...