Catalog

Maxon Motor AG

Maxon Motor AG

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 13485

Maxon Motor AG

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 13485

25.06.2024 01:06

Soluțiile noastre de acționare pentru pompe și sisteme de dozare.


Pompe pentru dozarea medicamentelor

Motoarele de curent continuu compacte și fiabile, în combinație cu reductorii silențioși și codificatoarele, furnizează medicamente vitale, cum ar fi insulina, în mod fiabil și precis. Eficiența ridicată și fiabilitatea acționărilor maxon asigură, de asemenea, faptul că sistemele de pompare pot funcționa cu baterii convenționale din ce în ce mai mult timp.

Pompe de dializă

În trecut, oricine avea nevoie de dializă trebuia, de obicei, să meargă la o clinică pentru a fi conectat la un aparat care cântărea mai mult de 100 de kilograme. Iar acest lucru dura ore întregi și de mai multe ori pe săptămână. Sistemele de acționare de la maxon cu o transmisie cu curea special dezvoltată ar putea face ca, în viitor, spălarea regulată a sângelui să fie mult mai ușoară pentru pacienții dializați. Acest lucru se datorează faptului că sunt necesare componente miniaturizate pentru aparatele de dializă portabile și pentru versiunile cu rucsac. Acestea trebuie să fie extrem de puternice și, în același timp, cât mai silențioase posibil, astfel încât utilizarea lor să nu interfereze aproape deloc cu viața de zi cu zi.

Pompe peristaltice

Pentru pompele peristaltice utilizate în tehnologia medicală și în științele vieții, completăm motoarele realizate din componente standard maxon cu reductoare personalizate pentru a crea o soluție de sistem specifică aplicației.
Astfel, lichidele pot fi transportate cu o precizie ridicată și fără contaminare încrucișată, iar sistemele de pompe peristaltice impresionează prin durata de viață maximă și performanța optimă.

Mai multe știri



Invitație personală la all about automation pe 28 + 29 august 2024, Zurich Așteptăm...

Sachseln/OW. - Sachseln iunie 2023.

Președintele Confederației Elvețiene, Alain Berset, a...

Specialistul în acționări maxon prezintă noi puncte de atracție și publică catalogul de produse 2023/2024 cu peste 600 de pagini la Hannover Messe (17.04.-21.04.2023). Printre punctele de atracție se numără noul ECX PRIME 6 și noile mărimi 65 și 85 din seria de motoare DT fără ramă EC.