Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

11.06.2024 01:06

Un centru de putere în inima orașului Birmingham

GEDA Multilift P22 Premium ca ajutor în al doilea oraș ca mărime din Anglia

Versiunea premium a GEDA Multilift P22 a fost utilizată ca ajutor pe un șantier de construcții dificil din regiunea engleză West Midlands. În centrul orașului Birmingham se construiește un complex imobiliar cu 226 de apartamente de lux.

În inima orașului britanic Birmingham se construiește complexul de clădiri JQ Rise, format din 226 de apartamente de lux cu unul și două dormitoare, în centrul orașului. Facilități importante, precum supermarketuri, farmacii și restaurante, se află la o distanță de mers pe jos sau la doar câteva minute de apartamente. Facilități importante precum University College, Arena și O2 Academy, pentru a numi doar câteva, se află, de asemenea, în imediata vecinătate a complexului de clădiri. Designul modern și mobilierul interior exclusivist fac ca apartamentele să fie proprietăți căutate de chiriași cu cel mai înalt nivel de confort de viață.

Pe durata proiectului de construcție, compania de construcții responsabilă a optat pentru un GEDA Multilift P22 Premium ca asistent ideal din diverse motive. Era important ca angajații și materialele să fie protejate de ploaie și vânt. În plus, spre deosebire de platformele de transport deschise, Multilift se poate deplasa cu o viteză mai mare, ceea ce economisește mult timp și bani. Pentru un sentiment mai mare de siguranță, au fost alese uși de siguranță la podea cu înălțimea de 2,1 metri, care sunt posibile cu seria GEDA Multilift și permit o distanță mai mică față de clădire, precum și o viteză mare a mașinii.
Liftul a fost închiriat prin intermediul partenerului nostru Hoist Hire Service.


Multilift P22PremiumMulti liftul GEDA Multilift P22 Premium a fost utilizat pe șantierul de construcții timp de 12 luni, transportând atât oameni, cât și materiale pe șantier. Pentru transportul la înălțime există un liftier instruit, a cărui sarcină este să opereze ascensorul în mod profesionist în timp ce se accesează cele 24 de etaje.
Acestea sunt echipate cu uși de siguranță la etaj înalte și închise pentru a asigura accesul în siguranță la clădire. Cu o viteză de 54 m/min, întreaga înălțime a construcției de 75 m poate fi abordată rapid. Înălțimea maximă de ridicare a GEDA Multilift P22 este de 200 de metri. Cu o capacitate de încărcare de 2000 kg, liftul este un adevărat motor.
Cu o dimensiune a platformei de 1,4 m x 3,2 m x 2,1 m, liftul oferă o mulțime de spațiu și opțiuni pentru transportul materialelor necesare pe șantier. Acestea includ ferestre, țevi și tot ceea ce este necesar pentru lucrările interioare uscate.
Caracteristica specială a acestui șantier a fost ancorarea prin ferestre. Pentru aceasta a trebuit să se realizeze o construcție specială pentru a nu deteriora fațada din cărămidă. Datorită cooperării excelente dintre Hoist Hire Services, departamentul de construcții GEDA și compania de schele responsabilă, această provocare a fost depășită cu brio.
Colaborare de aproape 20 de ani Producătorul bavarez de ascensoare industriale și de construcții GEDA colaborează cu Hoist Hire Service pe șantierele de construcții din Marea Britanie de aproape 20 de ani. În acest proiect, echipamentul a fost închiriat de Hoist Hire Service și instalat în fața unei schele aparținând firmei Intercity Scaffolding.

GEDA și Hoist Hire Service apreciază foarte mult colaborarea de lungă durată și demonstrează încă o dată cât de bine reușesc să stăpânească provocările. Calitatea și sprijinul sunt decisive pentru succesul comun.

Mai multe știri

Două GEDA 3700 Z/ZP sprijină construcția Noului Spital Național


18 participanți au luat startul pentru GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim la alergarea co...

Mai multe dispozitive GEDA contribuie la finalizarea apartamentelor exclusiviste din noul complex de clădiri din Praga.
A început un nou capitol la GEDA Central
GEDA deschide un nou capitol pe 29 februarie 2024 SAVE THE DATE - 29.02.2024. În această zi, vom deschide un nou capitol la GEDA cu un eveniment online exclusiv.
23 de dispozitive GEDA utilizate pentru lucrări de renovare de amploare la spitalul praghez din Motol