Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

30.03.2024 01:03

Cuplaj cu burduf metalic KXL - Realizează lucruri mărețe

Transmiterea fiabilă și precisă a cuplului este crucială pentru acționările de precizie ale mașinilor de tăiat transversale. Acest lucru este garantat prin utilizarea cuplajelor cu burduf din oțel cu o conexiune arbore-cubo cu blocare prin frecare.

Cuplajele cu burduf metalic din seria KXL de la JAKOB Antriebstechnik GmbH sunt concepute pentru acționări medii și mari de până la un maxim de 65.000 Nm. O caracteristică remarcabilă a construcției este designul în trei părți, cu un ansamblu de burduf flexibil ca piesă intermediară. Această piesă intermediară, formată dintr-un burduf din oțel inoxidabil optimizat, rigid la torsiune, cu 2 arbori de burduf pe fiecare parte și un tub intermediar de lungime variabilă, este conectată prin frecare (șuruburi ISO 4017/10.9) la cele două butuci. Acest lucru facilitează considerabil asamblarea, deoarece evită dezasamblarea consumatoare de timp a unităților grele de acționare sau de ieșire în timpul lucrărilor de întreținere sau de service, de exemplu. Proiectantul poate alege dintre diferite variante de butuci pentru a optimiza aplicația specifică. Momentul de inerție de masă deosebit de favorabil și designul simetric din punct de vedere al rotației asigură un comportament de funcționare dinamic excelent. Cuplajele KXL sunt deosebit de potrivite pentru aplicații precise, cum ar fi mașinile de tipărire, mașinile de tăiat cu tăișul transversal, acționările axelor principale, axele de transfer sau conexiunile cutiei de viteze. Transportul de medii sau un tren de acționare paralel prin interiorul cuplajului este întotdeauna posibil. Conectarea la arbori poate fi realizată fie ca butuc cu inel de strângere conic, fie ca butuc cu flanșă.



Butuc de tipA:
Conexiune cu inel de strângere conic cu blocare forțată, fără joc - externă - ansamblul cu burduf poate fi îndepărtat liber radial. Pentru lungimea totală "L4", alungirea axială a ansamblului cu burduf de 4 mm este deja luată în considerare în timpul asamblării (a se vedea diagrama de asamblare).

Butuc detip B:
Conexiune cu inel de strângere conic cu blocare forțată, fără joc - internă - ansamblul cu burduf NU poate fi îndepărtat liber radial.

Butuc detipF/G:
Flanșă de montare conform ISO 9409 sau specificației clientului - centrare în exterior sau interior. Dimensiunile butucului cu flanșă F și G de la L13, L19 și D6, D9, D10, D11, D12 în conformitate cu specificațiile clientului.

Butuc tip A/B:
Conexiune inelară de strângere conică cu blocare forțată, fără joc - externă / internă. Ansamblu cu burduf radială NU liber demontabil



Mai multe știri

27.04.2024 02:10

Viteză mare cu KG-HS

Cu seria de cuplaje KG-HS, JAKOB Antriebstechnik oferă o versiune de mare viteză a popularului cu...

Cuplajele cu burduf metalic versatile din seriile KG-VA, KGH și KGE de la JAKOB Antriebstechnik a...

Gama de produse Jakob de cuplaje din elastomer a fost extinsă pentru a include o nouă variantă, E...

Cuplul de siguranță dovedit din seria SKB-KP este utilizat de zeci de ani ca protecție mecanică p...

De zeci de ani, s-a dovedit pe piață ca o serie standard fiabilă și rentabilă de cuplaje cu burdu...

La selectarea unui ambreiaj adecvat pentru sistemul de transmisie trebuie să se țină seama de diverși factori. O atenție deosebită trebuie acordată intervalului de cuplu necesar, decalajului și temperaturilor ambientale ale ambreiajului.