Catalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

Piese ștanțate și îndoite la comandă - balamale și elemente de legătură de toate tipurile de la August Vormann GmbH

Piese ștanțate și îndoite personalizate - de la desen la produsul finit

Pe lângă producția și vânzarea de game standard extinse, VORMANN oferă, de asemenea, fabricarea de balamale și elemente de legătură personalizate în funcție de cerințele clienților. În cei peste 150 de ani de istorie a companiei, nu numai că am dobândit cunoștințele necesare în acest sens, dar și utilajele adecvate pentru tehnologia de ștanțare și îndoire.

Pe lângă departamentul nostru de proiectare, avem propriul departament de fabricare a sculelor și, prin urmare, suntem capabili să realizăm cerințele clienților în mod rapid și flexibil

 

Cerințe de calitate pentru piesele noastre ștanțate și îndoite - de la prototip la producția de serie

Unul dintre principiile noastre directoare este de a îndeplini întotdeauna la cel mai înalt nivel cerințele clienților noștri și propriile noastre cerințe de calitate. Fiecare piesă de producție este monitorizată de către personalul nostru de asigurare a calității de la prima mostră de prototip până la începerea producției în serie.

Scopul departamentului nostru de asigurare a calității este de a colabora cu tehnicienii noștri și cu departamentele relevante de la clienții noștri pentru a aduce fiecare produs nou la stadiul de pregătire pentru producția în serie. Producția începe numai după aprobarea dumneavoastră finală

Acoperiri pentru piese ștanțate și îndoite - durabile - robuste - rezistente la intemperii

După finalizare, putem, de asemenea, să dăm componentei dvs. individuale finisajul dorit.

Acoperire cu pulbere În instalația noastră internă de acoperire cu pulbere, putem acoperi piesele ștanțate în toate culorile RAL, precum și în culori speciale.

Piesele sunt degresate și fosfatate înainte de acoperire. Pulberea, formată din rășină poliesterică sau epoxidică, este apoi aplicată cu o grosime a stratului de 80 până la 10 µ folosind un proces electrostatic și este coaptă. Procesul de coacere topește pulberea de pe suprafață pentru a forma un strat de plastic dens, rezistent la intemperii.

Putem acoperi cu pulbere oțelul gol, oțelul galvanizat și acoperit prin imersie la cald și oțelul inoxidabil. Dimensiunile maxime ale pieselor de prelucrat sunt de 1.800 x 1.000 x 450 mm.

Alte finisaje de suprafață
La cerere sau în funcție de cerințe sau necesități, putem realiza și toate celelalte suprafețe tehnice pentru piesele ștanțate produse prin intermediul unuia dintre partenerii noștri de încredere de lungă durată, cum ar fi

  • Cromare
  • Galvanizare
  • Galvanizare prin imersie la cald
  • Nichelare
  • Acoperire prin imersie (de exemplu, KTL)

Traseul pieselor dumneavoastră personalizate ștanțate și îndoite - de la prima schiță până la raportul final de testare

Prioritatea noastră principală este satisfacția clienților noștri. De aceea, vă însoțim pe parcursul întregului proces de producție și vă oferim o perspectivă transparentă, de la dezvoltare și proiectare până la producție, inclusiv tratamentul de suprafață.

Odată ce am fost însărcinați să producem piesele dvs. personalizate ștanțate și îndoite, fabricăm instrumentele necesare, de ex.

unelte simple de ștanțare pentru separarea tăieturilor, unelte de ștanțare și îndoire sau matrițe progresive complexe. Apoi, fabricăm eșantioane de ieșire în condiții de producție în serie și le prezentăm, inclusiv un raport de testare.


Producția în serie are loc în întreprinderea noastră numai după ce sunteți mulțumit și v-ați dat acordul.

Mai multe știri

Formarea în matrițe progresive
pentru o mai mare eficiență economică și...

Uneltele dezvoltate și proiectate în atelierul nostru intern de scule, împreună cu ma...