Catalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

Piese ștanțate și îndoite de la August Vormann GmbH & Co. KG

Uneltele dezvoltate și proiectate în atelierul nostru intern de scule, împreună cu mașinile noastre moderne de perforare automată, ne asigură că putem oferi cerințe de produse specifice clienților de cea mai înaltă calitate, de la piese perforate simple până la tehnologia complicată de îndoire prin perforare.

Orice erori și cauze de erori de diferite tipuri care pot apărea în timpul procesului de dezvoltare pot fi identificate și eliminate într-un stadiu incipient cu ajutorul sistemului nostru de management al calității. Tehnologie de îndoire prin matrițare cu garanție de calitate!

Geometria determină procesul
Îndoirea materialelor metalice este un proces de deformare utilizat pentru a aduce piesele plate într-o geometrie specificată. Această modelare se realizează în principal cu scule de îndoire special concepute pentru acest proces, pe prese hidraulice.

În mod normal, tabla este îndoită în unghi, dar, în funcție de geometria produsului care urmează să fie fabricat și de specificațiile desenului, se pot efectua mai multe etape succesive de îndoire sau de ștanțare a acestei piese.

Tehnologia de ștanțare și îndoire- produse individuale pentru partenerii noștri industriali
Datorită versatilității lor, piesele ștanțate și îndoite se numără printre cele mai frecvent utilizate componente. De la simple balamale cu arc pentru cutiile de bagaje, la suporturi pentru uși de lift, tije de închidere pentru uși glisante, bare colectoare din cupru și multe alte piese individuale ștanțate și îndoite, până la asamblarea unor subansamble complexe prin intermediul unor etape suplimentare de prelucrare, cum ar fi sudarea, nituirea, înșurubarea etc., VORMANN produce piese ștanțate și îndoite.

VORMANN produce piese ștanțate și îndoite pentru diverse industrii, cum ar fi industria auto, industria electrică, industria mobilei, tehnologia medicală, tehnologia de depozitare și de transport și multe altele.

Mai multe știri

Piese ștanțate și îndoite personalizate - de la desen la produsul finit

Formarea în matrițe progresive
pentru o mai mare eficiență economică și...