Catalog

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

28.02.2024 01:02

LKW WALTER organizează transportul rutier și transportul combinat. La nivel european.

Vă oferim trei modele pentru a vă menține vehiculele cât mai ocupate posibil.

Traseucircular
În modelul de traseu circular, vehiculele dvs. se deplasează constant între două țări. Puteți decide singur pe ce rută doriți să operați. Acest model se caracterizează prin angajarea constantă a camioanelor dumneavoastră. Beneficiați de predictibilitate pe termen lung, de oportunități de câștiguri sigure și de un profit mai mare datorită kilometrilor goi optimizați.

One-Way
Aveți proprii clienți de export sau de import pe rute individuale și căutați încărcături de retur? Organizați-vă încărcăturile lipsă ușor și flexibil cu LKW WALTER și maximizați utilizarea vehiculelor dvs. De asemenea, vă puteți planifica transporturile prin intermediul ofertei noastre de încărcături în cadrul bursei de mărfuri LOADS TODAY.

Camioane cu remorcă
Doriți să lucrați în principal la nivel regional cu autotractoarele dumneavoastră? În calitate de partener de camionaj, mutați remorcile noastre cu macara între terminalele feroviare și de feribot, precum și între punctele de încărcare și descărcare ale clienților noștri. Acest lucru vă permite să planificați și să organizați ușor și eficient cazarea șoferilor, schimburile de șoferi și vizitele la atelier. În calitate de partener de transport rutier, autotractorul dvs. este întotdeauna ocupat și nu aveți nevoie de propria remorcă.

 

 

Mai multe știri

Motorul electric este acum mai mult decât o alternativă pentru mașini. Dar cum rămâne cu camioane...

Sustenabilitatea și protecția mediului se numără printre temele actuale de top în societate, econ...