Catalog

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Sistem de tăiere cu jet de apă de la Perndorfer Maschinenbau

Perndorfer Maschinenbau este partenerul potrivit atunci când este nevoie de un sistem modern de tăiere cu jet de apă și de o mașină personalizată. De la înființarea companiei noastre în 1985, activitatea noastră a fost caracterizată de urmărirea unei calități ridicate a produselor și de satisfacția clienților. Am dezvoltat primul nostru sistem de tăiere cu jet de apă în 1991 și de atunci am reușit să modernizăm și să extindem gama. Varianta de tăiere cu apă pură este potrivită pentru tăierea materialelor mai moi, cum ar fi spuma și pielea. Tăierea cu jet de apă abrazivă este tehnologia potrivită pentru materiale mai dure, cum ar fi ceramica sau metalul.
Cumpărați sistemul de tăiere cu jet de apă potrivit

Ce sistem de tăiere cu jet de apă este cel mai potrivit pentru scopurile dvs. depinde nu numai de tipul de material, ci și de performanța de tăiere necesară și de alte aspecte. Facem diferența între șase grupe de produse din categoria de tăiere cu jet de apă: WSS RW - apă pură / apă pură, mașini pentru prelucrarea tuburilor (WSS Tube), sisteme în design portal (WSS Portal), dispozitive în design cantilever (WSS Cantilever), sisteme de tuburi plate (WSS Combi) și mașini speciale WSS pentru cerințele individuale ale clienților. Vă puteți aștepta la o consiliere competentă și inteligibilă din partea noastră atunci când vine vorba de selectarea unui sistem de tăiere cu jet de apă personalizat.
Totul despre sistemele de tăiere cu jet de apă

Achiziționarea unui sistem de tăiere cu jet de apă este cea mai importantă condiție prealabilă pentru tăierea materialelor la dimensiunea dorită. Dacă este necesar, dispozitivele periferice completează sistemul de tăiere modern. Gama de periferice Perndorfer WSS se extinde de la pompe și tratarea apei până la transportoare abrazive. Nu există nicio îndoială - numai un sistem de control funcțional și ușor de utilizat permite utilizarea optimă a sistemului de tăiere cu apă selectat. De aceea, puteți cumpăra de la noi un sistem de tăiere cu apă care este echipat cu un software de control al mașinii de înaltă calitate.

Cumpărați un sistem de tăiere cu apă și bucurați-vă de servicii curtenitoare

Experții experimentați și serviciile excepționale sunt necesare tocmai pentru că sunt multe puncte de luat în considerare atunci când cumpărați un sistem de tăiere cu apă. Vă stăm la dispoziție dacă aveți nevoie de consiliere cu privire la produse sau concepte de soluții globale. Oferim instruire tehnică și mecanică adecvată, astfel încât dumneavoastră și angajații dumneavoastră să vă familiarizați cu sistemul de tăiere cu jet de apă selectat.
Doriți să cumpărați un sistem de tăiere cu jet de apă personalizat de la un expert? Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați telefonic sau prin e-mail pentru a ne putea ocupa de proiectul dumneavoastră.

Mai multe știri

Așteptăm cu nerăbdare să ne vizitați la cea de-a 26-a ediție a Târgului Internațional de Tehnolog...

Perndorfer Maschinenbau face ca instalațiile și utilajele vechi să fie "retrofit".

Echipa...