Catalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

10.05.2024 02:05

Plăcile PCR cu 96 de godeuri pe bază de bio, acum și semi-subtitrate

Laboratoarele depind de performanțele înalte și de fiabilitatea plăcilor pe care le folosesc în procesele lor de mare randament. Cu toate acestea, consumul ridicat duce la o amprentă de CO2 mai mare, atâta timp cât sunt utilizate plăci de unică folosință fabricate din materiale plastice de origine fosilă. Clienții doresc mult mai multă sustenabilitate în acest sens.

Consumabilele biobază Eppendorf oferă posibilitatea de a face activitatea de laborator mult mai sustenabilă fără a fi nevoie să revalideze protocoalele existente atunci când trec la consumabilele noastre biobază.

Ca parte a trecerii la consumabile pe bază de biobază, Eppendorf a adăugat acum în portofoliul său și plăcile twin.tec® Trace Plates - plăcile PCR cu 2 componente cu jupuetă și semipuetă, prietenoase cu automatizarea. Plăcile au 96 de godeuri și sunt disponibile în culorile translucide.

. Toate componentele plăcilor sunt acum fabricate din polimeri circulari pe bază biologică, care sunt produși din materii prime regenerabile de a doua generație și respectă abordarea de bilanț masic. Puțurile cu pereți excepțional de subțiri, care asigură un transfer optim de căldură, sunt fabricate din polipropilenă 100% bio, în timp ce cadrul rigid este fabricat din policarbonat bio, în proporție de 77%. Rezultatul acestei combinații este o placă PCR extrem de fiabilă și sustenabilă.

Plăcile PCR Eppendorf twin.tec Trace BioBased sunt produse într-un mediu certificat ISCC PLUS* și sunt certificate ACT. Toate consumabilele de laborator Eppendorf BioBased din Germania îndeplinesc cerințele sistemului de certificare ISCC PLUS și sunt supuse unor audituri și certificări externe periodice.

Mai multe știri

Cu Mastercycler® X40, rutina zilnică de laborator nu numai că va fi fiabilă și eficientă, dar...

Takara Bio Inc. (Takara Bio) și Eppendorf SE, două companii de top din industria științelor vieții, au plăcerea de a anunța colaborarea lor în cadrul unui acord strategic de co-marketing.
promoții 01 septembrie 2023 - 31 decembrie 2023
La Eppendorf, recunoaștem rolul cheie pe care consumabilele din plastic îl joacă în laborator. În același timp, suntem conștienți că echilibrarea cerințelor științei moderne cu grija pentru mediu este o provocare cheie pentru managementul unui laborator de științe ale vieții. Prin urmare, urmăm principiul "Reducere, reutilizare, reciclare" ori de câte ori este posibil și ne bazăm din ce în ce mai mult pe utilizarea de materii prime bio.

În acest an, compania Eppendorf SE din Hamburg, specializată în științele vieții, acordă pentru a...

Pipete Eppendorf Xplorer® și Xplorer plus cu un singur canal au fost certificate cu eticheta...