Catalog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

27.10.2023 01:10

Țesutul Jacquard - pași spre durabilitate

O țesătorie franceză investește în Stäubli pentru a îndeplini cerințele ESG

Compania franceză de țesut Les Tissages de Charlieu (LTC) a instalat 40 de noi mașini SX PRO Jacquard în primul trimestru al anului 2023. Aceasta nu este prima achiziție de mașini Jacquard Stäubli, dar de data aceasta investiția a fost făcută ca parte a strategiei globale ESG (mediu, social și guvernanță) a LTC.

Impactul asupra mediului este un criteriu important pentru LTC atunci când a ales aceste noi mașini Jacquard. Proiectate pentru un consum redus de energie, mașinile Jacquard Stäubli SX PRO sunt perfect adaptate pentru a îndeplini obiectivele de sustenabilitate și ESG ale companiei. Un alt factor cheie este durabilitatea mașinilor Jacquard Stäubli. În incinta LTC se află mașini Stäubli Jacquard care funcționează de peste 20 de ani.

Cele 40 de noi mașini SX PRO Jacquard achiziționate de LTC au fost montate pe mașini de țesut nou instalate, pe care compania le folosește în principal pentru a prelucra fire reciclate, ca parte a unui scenariu de economie circulară. LTC și Stäubli contribuie la un viitor mai ecologic în industria textilă: LTC cu strategia sa globală ESG și Stäubli cu soluțiile sale extrem de eficiente, de economisire a energiei și durabile.

Mai multe știri

SSA Terminals, LLC a pus în funcțiune 33 de tractoare terminale proiectate pentru vehicule electrice (EV) cu emisii zero, cu conectori de încărcare rapidă (QCC) complet automatizați și de mare capacitate.
Portofoliul MC4 de conectori fotovoltaici Stäubli, lider de piață, include acum și o soluție de conectare cu conectare în curent continuu pentru sistemele de stocare a energiei din baterii, denumită MC4-Evo stor.