Catalog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

20.10.2022 03:10

MC4-Evo stor: Conexiune DC de înaltă calitate pentru sistemele de stocare a energiei din baterii (BESS)

Portofoliul MC4 de conectori fotovoltaici Stäubli, lider de piață, include acum și o soluție de conectare cu conectare în curent continuu pentru sistemele de stocare a energiei din baterii, denumită MC4-Evo stor.

Noul MC4-Evo stor pentru conectarea sistemelor de stocare a energiei din baterii (BESS) completează linia de produse MC4-Evo 2 ca o completare importantă a portofoliului pentru curent continuu de 1500 V.

Această conexiune conectabilă între invertor și sistemul de stocare asigură o instalare ușoară și garantează calitatea de conectare binecunoscută, durabilă, de lungă durată și cu pierderi reduse, ca și cuplajele originale MC4 și MC4-Evo 2 pentru cabluri de curent continuu în șirul fotovoltaic. În plus față de tehnologia de contact MULTILAM dovedită, această soluție de conectare pentru stocarea energiei de la Stäubli are o față de împerechere rotită la 45° pentru a asigura o instalare sigură. Nu este posibilă conectarea MC4-Evo stor la un cuplaj de cablu MC4 sau MC4-Evo 2, așa cum este utilizat în șirul fotovoltaic sau la ieșirea bateriei pe partea de curent continuu a invertorului.

La fel ca toți conectorii MC4 originali de la Stäubli, această soluție de conectare pentru BESS, MC4-Evo stor, îndeplinește cerințele clasei de protecție IP68, ceea ce îl face un produs extrem de robust care asigură o funcționare fiabilă și de lungă durată chiar și în condiții dificile de utilizare.

Noua soluție de conectare MC4-Evo stor cuprinde un cuplaj de cablu și o cutie montată la suprafață, fiecare dintre acestea fiind montată pe invertor și pe unitatea de stocare a bateriei. Calitatea și performanța produsului sunt confirmate de certificatele TÜV și UL.

Mai multe știri

SSA Terminals, LLC a pus în funcțiune 33 de tractoare terminale proiectate pentru vehicule electrice (EV) cu emisii zero, cu conectori de încărcare rapidă (QCC) complet automatizați și de mare capacitate.
O țesătorie franceză investește în Stäubli pentru a îndeplini cerințele ESG