Catalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.07.2023 05:07

Automatizarea în perfecțiune - HERMLE la EMO 2023

În perioada 18.09.23 - 23.09.23, Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG va expune pe o suprafață de 560 m2 în hala 12, standul C30, fidelă motto-ului său - totul de la o singură sursă - trei soluții de automatizare complet echipate și un centru de prelucrare prin frezare/întoarcere. Toate mașinile prezintă avantajele tehnologice ale produselor HERMLE cu operațiuni de prelucrare interesante.


Cu centrele sale de prelucrare HIGH-PERFORMANCE-LINE și PERFORMANCE-LINE, HERMLE AG este de ani de zile un punct de referință într-o mare varietate de industrii care necesită mașini precise, de înaltă calitate și de lungă durată. Lipsa de muncitori calificați și, de asemenea, presiunea economică de a utiliza sisteme automatizate a crescut constant în ultimii ani. De exemplu, HERMLE AG și-a înființat de timpuriu propria filială de automatizare, HERMLE Systemtechnik GmbH. Cu o cotă de automatizare care a crescut între timp la peste 50%, aceasta a fost o decizie foarte orientată spre viitor, care astăzi este mai mult decât răsplătită. Prin urmare, la EMO, accentul va fi pus, de asemenea, pe domeniul automatizării și al digitalizării. Aici sunt prezentate trei abordări diferite, atât pentru o gamă largă de piese, cât și pentru producția fiabilă și economică de componente de înaltă calitate.


HERMLE AG dedică o întreagă zonă tematică dezvoltării tehnologiei. Aici, specialiștii vor răspunde la întrebările utilizatorilor cu privire la noile tehnologii de producție, cicluri de frezare și strunjire, componente digitale și hardware special.

Sistemul robotizat RS 05-2 adaptat la un C 12 -
pentru piese de lucru de până la 10 kg cu depozitare simultană de piese înalte și individuale într-o mare varietate de module de depozitare.

Sistemul robotizat RS 1 adaptat la un C 250 - poate prinde, fixa și depozita în mod flexibil piese de lucru de până la 15 kg și paleți de până la 60 kg. Flexibilitate maximă cu o fiabilitate foarte ridicată a procesului.

Sistemul de manipulare flexibilă HS adaptat la un C 32 -
pentru piese de lucru de până la 450 kg (versiunea grea de până la 1 200 kg), transportă și depozitează paleți în două module de depozitare.

Versiunea de frezare/întoarcere a C 42 completează lista exponatelor și utilizează un proces spectaculos de frezare/lucrare rotativă pentru a demonstra procesul de frezare "powerskiving" pentru dantură interioară și exterioară și "frezare în brad" pentru componente de motoare aerospațiale.

Alte două centre de prelucrare Hermle, modelul C 32, pot fi găsite la companiile partenere EMUGE-FRANKEN și HEXAGON.


Desigur, piesa de prezentare Bulli/T1, produsă în cadrul expoziției interne și care a făcut senzație la Open house din aprilie, nu trebuie să lipsească de la EMO.

Mai multe știri

06.09.2023 00:00

Călătorie HERMLE Bulli
Următoarea oprire EMO 2023

Sistem robotizat RS 1 cu 3 module de depozitare cu rafturi - adaptat la două centre de prelucrare...