Catalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

25.06.2021 00:06

Flexibilitate la pătrat - Sistemul robotizat RS 1 Pentru manipularea complet automată a paleților și a pieselor de prelucrat - Automatizare într-un proces sigur, 24 ore din 24

Sistem robotizat RS 1 cu 3 module de depozitare cu rafturi - adaptat la două centre de prelucrare HermleC 22 U
Sistemul robotizat RS 1 este o celulă combinată completă pentru automatizarea paleților și a pieselor de prelucrat. Această inovație Hermle oferă o combinație convingătoare de flexibilitate și productivitate: Conceptul de depozitare în rafturi asigură timpi de funcționare autonomă remarcabil de lungi, schimbarea prinderilor și a adaptoarelor este automată, iar stația de configurare complet funcțională permite configurarea paralelă a paleților și a suporturilor de piese de prelucrat în timpul funcționării. Acest lucru face ca RS 1 să fie soluția de automatizare potrivită pentru multe scenarii. Dar asta nu este tot. Decizia:
sistem cu o singură mașină sau cu două mașini. Sistemul robotizat RS 1 este foarte adaptabil. Poate fi utilizat cu o singură mașină sau cu două mașini conectate în rețea una cu cealaltă pentru un randament maxim. Tranziția de la unul la două centre de prelucrare este, de asemenea, posibilă ulterior, la fel ca și adăugarea unui al treilea modul de rafturi, a unei instalații de curățare, a unei mașini de măsurare sau a unui sistem de transport fără șofer (DTS).

Cu o suprafață de instalare de numai 12 m2, sistemul robotizatRS 1 oferă întotdeauna acces liber la zona de lucru a mașinilor, indiferent dacă sunt andocate unul sau două centre de prelucrare.

SELECȚIE VARIABILĂ A MAȘINILOR

Conceptul general RS 1 este compatibil cu o gamă de centre de prelucrare Hermle: C 12, C 22, C 250, C 32,C 400 sau C 42. Nu contează dacă două mașini identice sau două mașini diferite sunt conectate în rețea una cu cealaltă. Pentru o mașină, automatizarea este controlată cu sistemul de control al automatizării Hermle (HACS) sau cu sistemul de control al producției SOFLEX, iar pentru două mașini întotdeauna cu SOFLEX.

PRODUCEȚI AUTOMAT MAI MULT

Dispozitivele de prindere și dispozitivele de prindere cu cursă lungă controlate prin CN permit schimbarea complet automată a pieselor de lucru. Sistemul inovator de roboți RS 1 crește automat productivitatea prin interacțiunea sa cu sistemul de aprovizionare cu piese individuale prin intermediul matrițelor universale reglabile fără trepte. Și aici se află unul dintre cele mai mari avantaje ale sale: Datorită gamei extinse de opțiuni de prindere și fixare, dispozitivele de prindere cu comandă numerică și dispozitivele de fixare reglabile automat se potrivesc cu piesele brute, eliminând practic intervenția manuală.

Trei module de depozitare cu rafturi selectabile individual asigură o aprovizionare optimă a pieselor. Pentru paleți cu dimensiuni de până la 398 x 398 mm sau matrițe universale în cinci variante pentru semifabricate cilindrice cubice sau

- în modulele de depozitare cu rafturi există un loc pentru orice, chiar și pentru gama largă de dispozitive de prindere sau de fixare. Un alt plus de productivitate: Bineînțeles că mașinile pot fi operate în mod autonom.

Mai multe știri

06.09.2023 00:00

Călătorie HERMLE Bulli
Următoarea oprire EMO 2023

În perioada 18.09.23 - 23.09.23, Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG va exp...