Catalog

Franke GmbH

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

21.03.2023 01:03

Ceremonia de punere în funcțiune a instalației 6

Franke GmbH are sediul în Obere Bahnstraße din Aalen din 1954. Pe baza invenției rulmentului cu șină de sârmă de către fondatorul companiei, Erich Franke, ne-am dezvoltat ca specialist în mișcări rotative și liniare în numeroase industrii. Noi domenii de aplicare, cum ar fi e-mobilitatea, sunt adăugate în mod constant. Domeniile de producție cresc odată cu sarcinile.

Ne vedem ca un partener de dezvoltare pentru soluții inovatoare. Adaptată la cerințele clienților, Franke creează capodopere tehnice pentru special. Rulmenți de precizie super silențioși pentru tomografele computerizate, precum și rulmenți ultraușori de la imprimanta 3D. Rulmenții cu șină de sârmă Franke pot fi găsiți în tehnologia medicală, în mașinile de tricotat sau în schimbătoarele de scule. Aceștia asamblează circuite imprimate la viteză maximă sau învârt panouri solare uriașe cu miile pentru a urmări cursul soarelui. Franke are în prezent aproximativ 360 de angajați la sediul său central din Aalen. În prezent, Franke construiește din nou: Noua uzină 6 va fi construită până la jumătatea anului 2024 și va da un nou aspect Obere Bahnstraße.

Franke este neutră din punct de vedere climatic până în 2025

Sustenabilitatea este, de asemenea, o problemă importantă pentru Franke. Compania dorește să fie neutră din punct de vedere climatic până în 2025. Deja în 2019, amprenta de carbon a unuia dintre produsele de bază a fost determinată pentru prima dată: depozitul principal pentru tomografele computerizate. Acest lucru a arătat că 80% din emisiile produsului au loc în procesele din amonte sau din aval. Ca urmare, împreună cu furnizorii, s-au căutat modalități de trecere la procese ecologice și de stabilire a acestora.

Concluzie

Cerințele impuse companiilor industriale moderne în cadrul concurenței globale continuă să crească. A fi deschis la noile tendințe, păstrând în același timp tradițiile, este cheia succesului. La Franke, acest act de echilibru reușește în fiecare zi din nou.

Mai multe știri

În lumea tehnologiilor de rulmenți, o soluție inovatoare este în centrul atenției: rulmentul cu șaibă de sârmă.

Operare ușoară și design bun: Tânăra companie Sachs Products acordă o importanță deosebită acesto...

Producătorul spaniol de mașini de ambalat Mespack este un specialist în ambalaje flexibile....

O provocare devine o poveste de succes:

După ce a

lucrat anterior la o soluție cu mai mulți...