Catalog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

18.01.2023 10:01

MTM Power® Measurement Mellenbach

AC/DC nu reprezintă la origine o cunoscută trupă de hard rock, ci cea mai comună formă de conversie a energiei electrice din întreaga lume din curent alternativ în curent continuu. Când electricitatea și-a început marșul triumfal la începutul secolului XX, a existat un așa-numit război al electricității între rețelele de curent continuu și cele de curent alternativ și protagoniștii lor, Edison și Westinghouse. În cele din urmă, rețelele de curent alternativ și, prin urmare, sursele de alimentare cu curent alternativ/CC au prevalat și au fost considerate forma dominantă de alimentare timp de peste 100 de ani. Avantajele remarcabile ale curentului alternativ sunt schimbarea ușoară a nivelului de tensiune și comutarea simplă a acestuia. Cu ajutorul transformatoarelor, este posibil să se genereze tensiuni înalte și, astfel, să se transporte și să se distribuie cantități mari de energie pe distanțe mari. La nivel local, transformatoarele pot fi utilizate pentru a furniza tensiuni mai mici, mai puțin periculoase, pentru a alimenta iluminatul și motoarele.

Odată cu apariția tot mai frecventă a circuitelor electronice care necesită tensiune continuă pentru a funcționa, a apărut necesitatea de a converti tensiunea alternativă în tensiune continuă. Dispozitivele care trasează această funcție electrică poartă o varietate de denumiri în funcție de aplicație și de locație - sursa de alimentare, redresor, sursă de alimentare și convertor AC/DC sunt doar câteva dintre ele. Domeniile de aplicare sunt vaste: Modulele AC/DC nu sunt utilizate doar în zonele industriale, ci sunt prezente în fiecare calculator și televizor, precum și în iluminatul cu LED-uri. La MTM Power® veți găsi o gamă largă de produse diferite pentru alimentarea optimă cu energie electrică AC/DC în industrie - de la module de joasă tensiune la surse de alimentare plug-in.
Alimentarea optimă cu surse de alimentare AC/DC de la MTM Power®
În întregul domeniu de aplicare a alimentării electronice cu energie electrică, accentul se pune pe fiabilitate și durabilitate. Utilizarea dispozitivelor care depind de o unitate de alimentare cu energie electrică de curent alternativ/CC trebuie să fie garantată non-stop. Prin urmare, modulele noastre AC/DC sunt caracterizate de topologii de circuit moderne și îndeplinesc toate normele de siguranță relevante, precum și standardele EMC. În gama noastră veți găsi, printre altele, unități de alimentare pentru alimentarea descentralizată a unei mari varietăți de aplicații industriale. Tehnologia BPC utilizată - așa-numita răcire a plăcii de bază - face posibilă disiparea pierderilor de căldură în mod specific prin intermediul plăcii de bază. Acest lucru mărește speranța de viață a unităților. Aceste surse de alimentare AC/DC robuste și fără întreținere sunt deosebit de potrivite pentru utilizarea în subsistemele electronice sensibile.

Mai multe știri

Datorită unei tehnologii speciale și unice de încapsulare în vid, modulele de alimentare MTM Powe...

Căutați o soluție de alimentare cu energie electrică pentru utilizare directă "la mașină"?

Convertoarele DC/DC din seria PCMDS550-FT sunt concepute special pentru a satisface cerințele din...