Catalog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

03.10.2021 05:10

Robust, ieftin, fiabil - Convertor DC/DC PCMDS550-FT pentru stivuitoare

Convertoarele DC/DC din seria PCMDS550-FT sunt concepute special pentru a satisface cerințele din tehnologia stivuitoarelor. Cea mai înaltă calitate și siguranță sunt de o importanță deosebită atunci când se utilizează surse de alimentare în aceste aplicații. Fiind o legătură între sistemul de alimentare și subsistemele electronice, li se impun cerințe extrem de ridicate în ceea ce privește fiabilitatea lor. Cu toate acestea, datorită raportului preț-performanță bun și a datelor tehnice excelente, aceste convertoare sunt din ce în ce mai mult utilizate în aplicații staționare și industriale.

Noua serie PCMDS550-FT poate fi utilizată în mod flexibil. Tensiunile nominale de intrare sunt de 48 V, 80 V și 96 V. Filtrul de intrare existent protejează dispozitivele împotriva tranziențelor tipice care apar în sistemele electrice de bord. Tensiunile de ieșire standard sunt de 12 V și 13,8 V.

Valorile scăzute de ondulație și zgomot, combinate cu o constantă ridicată a tensiunii de ieșire, garantează funcționarea fiabilă a tuturor consumatorilor conectați. Alte caracteristici decisive sunt rezistența la scurtcircuit, protecția la tranzitoriu, rezistența de izolație de 1,18 kVAC prim.-sec. și un interval de temperatură -25 ...+50 ° C.

PCMDS550-FT sunt proiectate într-o carcasă din aluminiu cu un design compact (189 x 115 x 60 mm). Conceptul termic al acestor convertoare DC/DC încapsulate în vid asigură o disipare optimizată a căldurii tuturor semiconductoarelor de putere prin cuplarea termică la placa de bază. Designul încapsulat permite instalarea pe vehicule fără suspensie sau fără anvelope pneumatice cu cele mai mari solicitări de șocuri și vibrații. Conectarea se face printr-un conector plat FEP cu 4 poli. Dispozitivele sunt conforme cu CE și pregătite pentru clasa de protecție 2.

Mai multe știri

Datorită unei tehnologii speciale și unice de încapsulare în vid, modulele de alimentare MTM Powe...

AC/DC nu reprezintă la origine o cunoscută trupă de hard rock, ci cea mai comună formă de convers...

Căutați o soluție de alimentare cu energie electrică pentru utilizare directă "la mașină"?