Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

16.11.2022 03:11

Nexofox BGE 5510 dPro face din fiecare motor un motor inteligent

Sub umbrela nexofox, sistemul electronic extern BGE 5510 dPro poate fi utilizat pentru toate motoarele, indiferent de producător. Nexofox este marca IIoT a Dunkermotoren și, prin urmare, face parte din AMETEK. Electronicele acceptă toate interfețele de comunicare comune, inclusiv CANOpen, PROFINET, EtherCAT și Ethernet/IP, precum și funcții de siguranță precum STO.

În plus, toate funcțiile nexofox pot fi utilizate pentru orice tip și marcă de motoare BLDC și DC, transformând astfel orice motor într-un motor inteligent. Caracteristicile nexofox standard includ MotionCode ca instrument de programare gratuit și funcționalități IIoT, cum ar fi monitorizarea stării bazate pe cloud cu SmartDiagnostics. Acest lucru permite implementarea unor aplicații extinse direct pe controlerele însele. Un exemplu este ZeroPLC, unde numele spune totul - întreaga aplicație este implementată direct pe BGE 5510 dPro cu MotionCode, ceea ce reduce traficul de bus și, în unele aplicații, face ca un PLC separat să fie de prisos - astfel, ZeroPLC înseamnă adesea și cost zero.

O privire în viitorul apropiat promite și mai mult - atât pe partea de software, cât și pe cea de hardware. În departamentul software, sunt deja pregătite extensii pentru SmartDiagnostics, cum ar fi interacțiunea dintre controler și SmartphoneApp sau chiar un osciloscop la distanță. Extinderea mediului de dezvoltare MotionCode pentru a include din ce în ce mai multe funcții noi, care vor face programarea și mai ușoară, este, de asemenea, impulsionată în mod constant. În ceea ce privește hardware-ul, BGE 5560 dPro cu o gamă de putere de până la 60 A curent continuu, precum și soluții de module adecvate pentru ambele controlere au fost deja anunțate și sunt programate să fie lansate încă din 2023. În acest fel, în viitor poate fi acoperit un spectru de putere și de aplicații și mai larg.

În plus față de hardware și software pur, nexofox oferă, de asemenea, suportul necesar pentru punerea în funcțiune sau reglarea tuturor motoarelor pe BGE 5510. Mai multe caracteristici de servicii includ cursuri de formare în jurul parametrizării și instrucțiuni pentru implementarea corectă a MotionCode.

Mai multe știri

Dunkermotoren, o marcă a AMETEK, a implementat deja profilul de aplicație asociat PROFIdrive cu P...

în 2018, Dunkermotoren, un brand AMETEK, a introdus propria platformă pentru controlul motoarelor...

Ca loc de întâlnire pentru industria de automatizare, sps Nürnberg, în perioada 14 - 16 noiembrie 2023, va prezenta numeroase soluții pentru automatizare și IIoT. Acest lucru este valabil și la standul expozițional al celor două mărci AMETEK Dunkermotoren și MAE - în noua locație a standului din hala 4-481
Un nou număr al revistei Motion Journal "mo se concentrează pe ceea ce contează cu adevărat: Mediul nostru înconjurător
Dunkermotoren, un brand al AMETEK, a pus în funcțiune douăsprezece puncte de încărcare în șase porturi. Opt puncte sunt disponibile pentru public. Sistemul de facturare a fost instalat în cooperare cu compania vecină Hectronic.
Pentru companiile industriale din Italia, sps Italia de la Parma este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru tehnologii inteligente, digitale și orientate spre viitor. Dunkermotoren și MAE sunt expozanți de mulți ani și, astfel, vor apărea împreună și în acest an în sala 5, la standul L005.