Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

16.11.2022 03:11

Nexofox BGE 5510 dPro face din fiecare motor un motor inteligent

Sub umbrela nexofox, sistemul electronic extern BGE 5510 dPro poate fi utilizat pentru toate motoarele, indiferent de producător. Nexofox este marca IIoT a Dunkermotoren și, prin urmare, face parte din AMETEK. Electronicele acceptă toate interfețele de comunicare comune, inclusiv CANOpen, PROFINET, EtherCAT și Ethernet/IP, precum și funcții de siguranță precum STO.

În plus, toate funcțiile nexofox pot fi utilizate pentru orice tip și marcă de motoare BLDC și DC, transformând astfel orice motor într-un motor inteligent. Caracteristicile nexofox standard includ MotionCode ca instrument de programare gratuit și funcționalități IIoT, cum ar fi monitorizarea stării bazate pe cloud cu SmartDiagnostics. Acest lucru permite implementarea unor aplicații extinse direct pe controlerele însele. Un exemplu este ZeroPLC, unde numele spune totul - întreaga aplicație este implementată direct pe BGE 5510 dPro cu MotionCode, ceea ce reduce traficul de bus și, în unele aplicații, face ca un PLC separat să fie de prisos - astfel, ZeroPLC înseamnă adesea și cost zero.

O privire în viitorul apropiat promite și mai mult - atât pe partea de software, cât și pe cea de hardware. În departamentul software, sunt deja pregătite extensii pentru SmartDiagnostics, cum ar fi interacțiunea dintre controler și SmartphoneApp sau chiar un osciloscop la distanță. Extinderea mediului de dezvoltare MotionCode pentru a include din ce în ce mai multe funcții noi, care vor face programarea și mai ușoară, este, de asemenea, impulsionată în mod constant. În ceea ce privește hardware-ul, BGE 5560 dPro cu o gamă de putere de până la 60 A curent continuu, precum și soluții de module adecvate pentru ambele controlere au fost deja anunțate și sunt programate să fie lansate încă din 2023. În acest fel, în viitor poate fi acoperit un spectru de putere și de aplicații și mai larg.

În plus față de hardware și software pur, nexofox oferă, de asemenea, suportul necesar pentru punerea în funcțiune sau reglarea tuturor motoarelor pe BGE 5510. Mai multe caracteristici de servicii includ cursuri de formare în jurul parametrizării și instrucțiuni pentru implementarea corectă a MotionCode.

Mai multe știri

Dunkermotoren, o marcă a AMETEK, este de mulți ani partener de produs al Siemens pentru sistemele SIMATIC MICRO-DRIVE. Recent, Dunkermotoren a lucrat mai îndeaproape cu Siemens pentru a dezvolta și mai mult PROFINET, tehnologia de interfață Ethernet industrială independentă de producător. Astfel, a fost logic să ne unim forțele și să ne demonstrăm dezvoltările împreună cu un model prototip comun pentru expoziția comercială

După ce sps din Nürnberg 2021 a fost anulat din cauza Covid-19 în scurt timp, industria tehnologi...

Dunkermotoren, o marcă a AMETEK Advanced Motion Solutions, introduce o nouă etichetă de tip standardizată pentru motoarele și soluțiile sale de acționare. Aceasta combină pe o singură etichetă toate informațiile relevante despre motor sau despre combinația completă de acționare cu, de exemplu, cutia de viteze, codificatorul, frâna și componentele electronice
MAE, un brand al AMETEK Advanced Motion Solutions și mereu angajat în inovație și îmbunătățiri tehnice, a dezvoltat o nouă platformă de suflante, special concepută pentru spălătoarele cu baterii
Începând cu data de 01 iunie 2022, Dunkermotoren, o marcă a AMETEK Advanced Motion Solutions, este membru oficial al Asociației Industriale Digital Twin "IDTA"
Seria GR de motoare de curent continuu cu perii de la Dunkermotoren s-a dovedit pe piață de-a lungul deceniilor ca fiind extrem de robustă și fiabilă. Astfel, seria se bucură de o mare popularitate și este un punct de referință pentru alți furnizori. Cu cea mai recentă revizuire, Dunkermotoren îmbunătățește managementul termic și rezistența la coroziune, ceea ce îi extinde și mai mult poziția de lider.