Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

22.06.2022 01:06

Pentru spațiu mic

Ingineria mecanică modernă și inovatoare se caracterizează prin reducerea dimensiunilor exterioare cu performanțe globale constante sau în creștere. Nu în ultimul rând, tehnologia de acționare s-a angajat, de asemenea, în această dezvoltare, iar aici elementele de legătură necesare reprezintă o verigă care nu trebuie subestimată.

La punctele forte binecunoscute ale cuplajului cu burduf metalic (compensarea nealinierii arborelui, rigiditate torsională ridicată, moment de inerție redus, construcție complet metalică fără joc, fără întreținere, insensibilă la temperatură), se poate adăuga avantajul unei lungimi totale foarte scurte datorită unui butuc cu con de expansiune pentru instalare integrată. Conul de expansiune își găsește conexiunea sigură într-un orificiu axial, dimensionat corespunzător, în arbore.

Cu butucul conului de expansiune pe de o parte și un butuc de strângere radială pe de altă parte, se păstrează conexiunea simetrică din punct de vedere al rotației, cu blocare prin forță, precum și manipularea facilă la asamblare, dar lungimea de instalare în cadrul sistemului global este redusă considerabil. Prin urmare, este ideal pentru aplicații cu distanțe minime între arbori și spațiu de instalare limitat.

Valorile ridicate de rigiditate torsională ale cuplajului cu burduf metalic, în combinație cu momentele sale de inerție reduse, îl fac deosebit de potrivit pentru utilizarea în acționări foarte dinamice.

În general, acest cuplaj este o legătură potrivită pentru sistemele de acționare solicitante, pentru atașarea cutiilor de viteze, conectarea encoderelor, precum și pentru acționarea axelor și a fusurilor.

Mai multe știri

12.06.2022 02:10

Fiabil și ieftin

S-a dovedit pe piață timp de zeci de ani și este o serie standard fiabilă și ieftină printre cupl...

02.06.2022 01:05

Scurt și puternic
Cu ajutorul cuplajului compact cu burduf metalic KGE, a fost dezvoltată o soluție personalizată pentru toate cutiile de viteze cu flanșe de acționare (DIN-EN-ISO 9409-1)

21.05.2022 06:30

Rentabil și fiabil

Cuplajul de siguranță SKW asigură o protecție fiabilă împotriva suprasarcinilor și a coliziunilor...

07.05.2022 02:10

Tester de beton
Cu testerul de beton "tip digital", JAKOB Antriebstechnik a dezvoltat un dispozitiv ușor de utilizat pentru testarea rezistenței adezive a diferitelor substraturi (cum ar fi betonul) în testele de rupere, care îndeplinește cerințele unui mediu de lucru dur și ale metodelor moderne de evaluare. Sarcina măsurată la rupere poate fi ușor documentată fără contact de către testerul de beton pe o tabletă sau un smartphone.