Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

21.06.2022 01:06

Dunkermotoren îmbunătățește seria completă de motoare de curent continuu cu perii

Seria GR de motoare de curent continuu cu perii de la Dunkermotoren s-a dovedit pe piață de-a lungul deceniilor ca fiind extrem de robustă și fiabilă. Astfel, seria se bucură de o mare popularitate și este un punct de referință pentru alți furnizori. Cu cea mai recentă revizuire, Dunkermotoren îmbunătățește managementul termic și rezistența la coroziune, ceea ce îi extinde și mai mult poziția de lider.

Pentru a îmbunătăți disiparea căldurii, motoarele GR argintii, anterior galvanizate, au fost înlocuite cu o carcasă acoperită cu negru (KTL). Acest lucru permite furnizarea unui cuplu cu până la 10% mai mare în mod susținut, ceea ce duce la creșterea puterii de ieșire. Datorită managementului termic îmbunătățit, se obține o creștere a puterii fără a schimba cursul curbei caracteristice a motoarelor. Schimbarea poate fi introdusă în aplicațiile existente fără nicio adaptare.

Cu stratul anterior de zinc zincat al GR 80, nu puteau fi îndeplinite cerințele de coroziune și de igienă din industria feroviară și alimentară. De ceva timp, carcasele cu acoperire KTL (acoperire prin imersie catodică cu culoare neagră) au fost folosite ca soluție specială pentru astfel de aplicații. Aceasta a trecut cu rezultate excelente testul de pulverizare cu sare în conformitate cu DIN EN ISO 9227 timp de 192 de ore.

Pentru ca această tehnică să fie disponibilă acum pentru toți clienții, acest tip de acoperire este transferat în produsele standard. Prin această măsură, linia de produse GR continuă să fie echipată în mod optim pentru viitor.

Mai multe știri

La începutul sezonului de expoziții comerciale, MAE publică noul său catalog principal pentru anul 2022/23. Punctele de atracție speciale sunt noile produse BB 42, BL 89, precum și motoarele pas cu pas cu electronică integrată

După BG 66, BGE5510 și BG 95, BG 75 este acum disponibil și în versiunea dPro. Cu o putere de ieș...

Dezvoltarea continuă a digitalizării oferă tehnologiei de automatizare o gamă largă de noi posibilități și abordări pentru realizarea de soluții de automatizare. Cuvintele cheie sunt descentralizarea, modularitatea și flexibilitatea. Dunkermotoren, o marcă a AMETEK Advanced Motion Solutions, este un pionier și lider mondial pe piața motoarelor BLDC inteligente integrate, care activează în mod inovator pe această piață și oferă clienților săi, cu lansarea finală a nexofox MotionCode, mediul perfect pentru a transforma noile abordări de automatizare în realitate.
În acest an, sps Italia va fi din nou organizat ca târg comercial de prezență. În perioada 24-26 mai 2022, furnizorii de componente și de sisteme vor prezenta cele mai recente inovații în tehnologia de automatizare electrică. Dunkermotoren și sora sa de grup MAE vor fi, de asemenea, reprezentate în calitate de expozanți și își vor prezenta produsele cele mai importante în hala 5, la standul L005
MAE, cunoscut ca un producător de lungă durată de suflante și motoare în domeniul aplicațiilor de curățenie industrială și privată, expune pentru prima dată în acest an la Interclean din Amsterdam, împreună cu compania sa soră Dunkermotoren. Ambele companii își vor prezenta împreună noile produse în hala 5, la standul 505.
Cu motorul BL 89 SI AC, MAE prezintă un motor de mare viteză care oferă multe funcții datorită electronicii integrate. Aceasta permite, pe de o parte, o gamă de turații extrem de largă, de 3.000-20.000 rpm, iar pe de altă parte, permite un control simplu al curentului de pornire, al curentului continuu și al turației