Catalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.04.2022 00:04

Controlul debitului masic #redefined

Rapid și stabil, dovedit și precis

Descoperiți acum: Seria FLEXI-FLOW de la Bronkhorst High-Tech BV

Un nivel complet nou de control al debitului masic....
"FLEXI-FLOW este cea mai recentă serie de control al debitului masic. Cu acest instrument revoluționar nu numai că putem măsura și controla debitul de gaz și temperatura, dar și măsura și controla presiunea în amonte și în aval în procesul dumneavoastră cu un singur instrument flexibil . Acesta este viitorul controlului debitului masic."

"FLEXI-FLOW se bazează pe o tehnologie cu adevărat unică de măsurare a debitului masic termic, care combină senzorii cu cipuri rapizi și stabili cu o tehnologie de bypass fezabilă și precisă. Aflați cum vă poate fi de folos."-Vincent Hengeveld, manager de produs FLEXI-FLOW

Controlul stabil al debitului de gaz pentru instrumentația analitică
Controlorii de debit masic de gaz sunt componente importante în multe tehnici analitice, cum ar fi spectrometria de masă, cromatografia, spectroscopia atomică și analiza combustiei. De exemplu, debitmetrele de gaz compacte sunt utilizate pentru a alimenta cu gaze o celulă de coliziune (celulă de reacție) ca parte a unei configurații ICP-MS.

Regulatorul de debit masic de gaz FLEXI-FLOW este foarte potrivit pentru aceste procese în care sunt necesare controlul stabil al debitului de gaz, compactitatea, stabilitatea pe termen scurt și lung și compatibilitatea cu gazele utilizate.



Mai multe știri

de debitmetre și controlere MASS-STREAM™ pentru gaze
Extinderea seriei IQ + FLOW® cu senzori izolați de mediu

În multe piețe observăm o schimbare către miniaturizare. De exemplu, în laboratoare, spațiul de l...