Catalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.05.2023 05:05

Soluțiile cu debit mai mic sunt în trend

În multe piețe observăm o schimbare către miniaturizare. De exemplu, în laboratoare, spațiul de lucru devine din ce în ce mai scump. Micșorarea și reducerea amprentei... aceasta este tendința. Toate cu același scop; economisirea costurilor.

Cum afectează acest lucru soluțiile noastre de curgere? Contoarele de debit mici și regulatoarele de presiune compacte cu dimensiuni minime se încadrează în această tendință de reducere a amprentei.

Prin

urmare, proiectăm în mod continuu noi produse cu dimensiuni mai mici

.

De ce este importantă reducerea amprentei soluțiilor de debit?
După ce am lucrat atât în industria științelor vieții, cât și în cea analitică, sunt inspirat de cerințele tot mai mari pentru amprente mici. A fost o tendință continuă timp de mulți ani faptul că spațiul din laboratoare a devenit din ce în ce mai scump, ceea ce a dus la reducerea amprentei instrumentelor de curgere.

Un motor puternic care a stat la baza reducerii amprentei a fost inițiativa sistemului NeSSi, care este cunoscut din punct de vedere comercial sub numele de Parker IntraFlow și Swagelok MPC. Cele mai compacte instrumente Bronkhorst, seria IQ+FLOW, sunt inspirate de această inițiativă. Cu o

amprentă

de 17 mm x 17 mm pentru blocurile interne de construcție - cum ar fi senzorii și supapele - am reușit să o menținem chiar mai mică decât aspectul universal NeSSI de 1,5" x 1,5"

.

Soluții compacte de debit și presiune
Deoarece știm că reducerea amprentei și economisirea costurilor sunt cruciale pe piețele din domeniul științelor vieții, biotehnologiei și analizei, continuăm să dezvoltăm produse care să îndeplinească aceste cerințe în combinație cu performanța dorită. O amprentă redusă a instrumentelor noastre de debit este obiectivul nostru de ani de zile.

Cea mai nouă extindere a liniei noastre de produse face parte din seria de controlere de presiune IQ+FLOW. Noile controlere de presiune cu senzori de presiune izolați de mediu pot gestiona o varietate mult mai mare de medii, cum ar fi heliu, hidrogen, oxigen, metan, umiditate, gaze corozive și gaze inflamabile.

Aflați

mai multe despre aceste controlere de presiune.
IQ+FLOW, controler de presiune compact

Soluții de debit manifoldpentru funcțional

itate

extinsă
Dacă lucrați la o reproiectare completă a sistemului dvs. și aveți posibilitatea de a încorpora noi tehnologii, puteți decide să folosiți soluții de debit manifold și să adăugați mai multe funcționalități sistemului dvs.

Echipamentul analitic este un bun exemplu de sistem de curgere complex care poate beneficia de soluții de curgere manifold cu funcționalitate extinsă prin adăugarea de senzori de presiune, senzori de debit, supape și căi de curgere mai complexe.
Soluții de curgere manifold

Inovație cu tehnologia cipurilor MEMS
Dimensiunea și funcția tehnologiei senzorilor sunt determinate de caracteristicile fizice ale principiului de măsurare. Așadar, pentru a schimba amprenta, a trebuit să ne uităm la tehnologii de măsurare alternative.

Lucrând împreună cu TNO, organizația olandeză pentru cercetare științifică aplicată, am proiectat o gamă de debitmetre și controlere de presiune ultra compacte construite în jurul tehnologiei cu cipuri MEMS (Micro-Electro-Mechanical Systems). Acest lucru ne permite să oferim instrumente complet funcționale cu o amprentă minimă de 20 x 40 mm, care este mult mai mică decât cea a debitmetrelor și a instrumentelor de control al presiunii convenționale.

Soluții de debit personalizate
Senzorii de debit și de presiune, inclusiv supapele proporționale, supapele de închidere și filtrele, sunt disponibile sub formă de obiecte compacte, ca un Lego. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a vă personaliza sistemele de debit compact cu mai multe canale exact așa cum aveți nevoie.

Cum puteți beneficia de acest lucru?

  • Ansamblul compact asigură eficiența spațiului
  • Module cu montare superioară și cu porți laterale, ușor accesibile
  • Fără compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea de control
  • Ansambluri de colectoare "Plug and Play" pretestate, reducând cerințele de testare ale clienților
  • Comunicare analogică sau digitală
Dacă credeți că o soluție de debit personalizată va satisface nevoile dumneavoastră, anunțați-ne și provocați echipa noastră.

Mai multe știri

de debitmetre și controlere MASS-STREAM™ pentru gaze
Extinderea seriei IQ + FLOW® cu senzori izolați de mediu
Rapid și stabil, dovedit și precis