Catalog

Systea GmbH

  • EN 1090

06.10.2021 00:10

Terminalul de croazieră Ostseekai

O combinație reușită de vechi și nou

Fie că este vorba de un complex rezidențial premiat în Danemarca, de o clădire extraordinară de muzeu în Franța sau de un turn de apă în Luxemburg - în întreaga lume, proprietarii de clădiri, arhitecții, proiectanții și instalatorii de fațade aleg soluții de la SYSTEA. În special atunci când vine vorba de clădiri reprezentative, oamenilor le place să apeleze la sistemele noastre de substructură de înaltă calitate și durabile. Acest lucru demonstrează că soluțiile SYSTEA pot fi utilizate pentru toate tipurile de proiecte de construcții, indiferent dacă este vorba de clădiri comerciale, rezidențiale sau publice.

În conexiunea nordică a terminalului Ostseekai existent în portul Kiel, a fost construit un alt terminal pe o suprafață de 3.700 m². Noul terminal de croazieră este proiectat împreună cu clădirea terminalului existent, ca parte a unui ansamblu. Clădirea devine o reflectare a mișcărilor, deoarece forma rotunjită a fațadei preia liniile fluxurilor de vizitatori și ale pasarelelor și le integrează în arhitectură ca componente integrale.
Caracteristicile fațadei sunt suprafețele mari de sticlă, care asigură transparență, precum și casetele Alucobond curbate și fixate invizibil în pod și în zona de intrare. În plus, tavanul suspendat a fost proiectat cu panouri Alucobond plate, fixate în mod vizibil.

Mai multe știri

Într-o epocă caracterizată de lipsa forței de muncă și de termene decizionale din ce în ce mai sc...

Când te gândești la Bauhaus din Berlin, îl asociezi automat cu Gropius. Cu noua clădire Bauhaus A...

Cu efect imediat, SYSTEA este disponibil cu conținutul BIM al tuturor sistemelor de substructură...