Catalog

BLANCO GmbH + Co KG

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

23.07.2021 00:07

Prima apariție nouă la târgul Host

Noul brand corporativ începând cu octombrie 2021

Mai modern, mai digital și mai agil: așa se prezintă Blanco Professional Group la nouă luni după ce Egon Kofler a preluat funcția de nou director general. În consecință, compania privește din nou spre viitor, după un an 2020 plin de provocări. Aspectul proaspăt, modern și pretențiile ambițioase se vor reflecta, de asemenea, într-un nou brand corporativ de la începutul lunii octombrie 2021.

"Noul nostru brand transmite valorile pe care le reprezentăm astăzi: Modernă, agilă și orientată spre client fără compromisuri. Aceasta va combina dinamismul nostru cu siguranța pe care o vom avea în continuare ca parte a Blanc & Fischer Familienholding", subliniază directorul general Egon Kofler.

Un brand puternic - pentru companieși produsele sale

Noul nume este însoțit și de fuziunea brandurilor companiei și produselor. Pe viitor, noul nume al companiei va fi folosit și pentru a identifica produsele, reflectând astfel în mod clar și consecvent originea acestora. "În acest fel, produsul și brandul companiei se consolidează reciproc", subliniază Egon Kofler.

Numele noului brand corporativ și întreaga identitate a mărcii, inclusiv logo-urile, vor fi anunțate în septembrie. La scurt timp după aceea, la târgul de catering Host din Milano, în octombrie, noua identitate de marcă va fi văzută pentru prima dată de un public larg de profesioniști. Acolo, compania va prezenta, de asemenea, o nouă gamă de produse.

Mai multe știri

Inversarea tendinței inițiată