Catalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Christian Kirchbaumer este noul șef al departamentului de marketing global al unității de afaceri Stabilus Industrial

Christian Kirchbaumer a preluat funcția de șef al departamentului de marketing global în cadrul unității de afaceri Industrial a grupului Stabilus. Pe lângă Stabilus ca marcă umbrelă, această unitate de afaceri include și mărcile ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern și Tech Products. Acestea sunt cunoscute în principal pentru produsele și serviciile de control al automatizării, controlul vibrațiilor și al mișcării, precum și pentru produsele de siguranță. Stabilus și filialele sale oferă clienților industriali o gamă unică de soluții pentru componente și servicii sub un singur acoperiș. Cu nenumărate soluții, multe dintre acestea personalizate, șocurile și vibrațiile sunt absorbite, uzura este redusă și procesele sunt optimizate.

În 2016, Stabilus a început să stimuleze afacerile cu clienții industriali prin achiziționarea de diverse mărci. Pe de o parte, acești utilizatori, construcțiile și proiectele lor beneficiază de o gamă largă de componente de înaltă calitate și de înaltă performanță pe care le poate oferi unitatea de afaceri Industrial. Pe de altă parte, aceștia beneficiază, de asemenea, de experiența combinată și de soluțiile inovatoare ale echipelor de dezvoltare și de vânzări, care sunt reunite sub conducerea Stabilus, liderul mondial al pieței de arcuri cu gaz, amortizoare și acționări electromecanice.

Christian Kirchbaumer are 15 ani de experiență profesională în diverse poziții în marketingul internațional și vine cu experiența relevantă în materie de rebranding, poziționare a mărcii și marketing digital. În următoarele luni, el va modela echipele de marketing active la nivel global ale nou înființatei unități de afaceri Stabilus Industrial într-o unitate de marketing cu rețea globală, sprijinind în plus extinderea planificată în Asia. Jürgen Roland, director general de lungă durată al ACE Stoßdämpfer GmbH și vicepreședinte și șef al Stabilus Industrial, comentează: "Vom comunica mărcile noastre specializate și beneficiile lor pentru clienții industriali și, în același timp, le vom aduce mai aproape sub un acoperiș uniform. Astfel, afilierea la liderul internațional de piață Stabilus devine și mai vizibilă."

Mai multe știri

Digitalizarea și abordarea lean management sunt văzute ca o cură de slăbire binevenită în multe c...

Atunci când testează scaunele rulante, producătorii merg la sigur din motive ușor d...

Atunci când testează scaunele rulante, producătorii merg la sigur din motive ușor d...

22.12.2023 01:05

Amortizoare de siguranță
Specialiștii în oprirea de urgență sărbătoresc premierele în film și televiziune
Când vine vorba de tehnologia de amortizare industrială, ACE este unul dintre primele porturi de apel pentru majoritatea inginerilor și proiectanților din întreaga lume. Indiferent de solicitările pe care experții le au în aceste zile, ACE le răspunde întotdeauna rapid, fie online, fie prin contact personal la fața locului.

Există mult loc pentru îmbunătățiri în ceea ce privește proiectarea scaunelor cu rotile. Acest lu...