Catalog

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Despre Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Ori de câte ori pozițiile și unghiurile trebuie măsurate cu cea mai mare precizie, senzorii de la Novotechnik reprezintă o soluție de primă clasă. Expertiza în domeniul tehnologiei de măsurare pe care am acumulat-o de-a lungul anilor este doar unul dintre secretele din spatele poveștii noastre de succes, care datează din 1947.

Fundamentul succesului nostru se bazează pe pasiunea pentru tehnologie și pe o obsesie pentru precizie și fiabilitate. Este, de asemenea, plăcerea noastră de a concepe soluții inteligente, dublată de fascinația pentru noile materiale și metode de producție. Desigur, există și conștientizarea noastră constantă a importanței de a oferi consultanță solidă și servicii de primă clasă, în timp ce ne străduim zi de zi să ne optimizăm sistemele de măsurare.

Dar adevăratul secret al succesului nostru a fost întotdeauna căutarea pasionată a celei mai bune soluții posibile pentru fiecare aplicație individuală a clientului. Și pentru a ne asigura că rămânem partenerul de primă alegere pentru clienții noștri, în viitor vom rămâne concentrați pe punctele forte care ne-au făcut compania de succes care suntem astăzi.

Elemente de rezistenţă (PTN)

Elemente de rezistență absolută, potențiometrică și wiper; pentru montare în dispozitive închise; soluții personalizate cu liniarizare laser, funcție de întrerupător și redundanță fezabile din punct d...

Elemente de rezistenţă (PTX)

Elemente de rezistență potențiometrică și ștergător; pentru montare în dispozitive închise; soluții personalizate cu liniarizare laser, funcție de comutație și redundanță, fezabile din punct de vedere...

Inscriptori de cursa (LFP)

Produs întrerupt - Înlocuire la cerere! Elemente rezistive potențiometrice cu colector din folie și ac de presiune mecanică. Structură lipită ermetic. Manipularea este foarte simplă, deoarece pista se...

Senzor rotativ cu o singură tură (RSB-3600)

Senzor rotativ absolut, fără contact NOVOHALL cu o singură tură în carcasă metalică de 36,5 mm. Interfețe analogice și digitale. Diferite versiuni cu arbori plini sau goi și pentru sarcini grele.

Senzori rotativi (RSC2800)

Senzor rotativ NOVOHALL absolut, fără contact, pentru utilizare în medii dificile. Selecție largă de interfețe analogice și digitale. Foarte precis și la un preț foarte atractiv.

> Ga...

Senzori de unghi (RSA-3200)

Senzor rotativ absolut, fără contact, redundant NOVOHALL. Pentru utilizare în aplicații mobile și legate de siguranță, rezistente în medii dure.

> Domeniu maxim : 360 °

Senzor rotativ potențiometric (SP2500)

Nu este recomandat pentru modele noi! Senzor rotativ NOVOHALL compact, fără contact, în versiune redundantă pentru aplicații auto.

> Domeniu de acțiune max. : 360 °

&gt...

Senzor rotativ fără contact, redundant, pentru sarcini grele (RSM2800)

Senzor rotativ absolut, fără contact, redundant NOVOHALL Heavy Duty. Proiectat pentru utilizare în aplicații mobile și de siguranță în condiții de mediu extreme.

> Interval maxim : 36...

Senzori rotativi (RFD-4000)

Senzor rotativ NOVOHALL fără atingere, compact și rentabil, pentru spații de instalare mici.

> Raza de acțiune maximă : 360 °

> Interfață : Rațiometrică

>...

Senzori rotativi (RFC4800)

Senzor rotativ robust NOVOHALL, fără atingere, absolut. Selecție largă de interfețe analogice , digitale și fieldbus. Foarte precis și la un preț foarte atractiv.

> Gamă maximă : 360...

Senzori de unghi fără contact (RFRFE-3200)

Senzor rotativ absolut NOVOHALL fără atingere. Potrivit pentru aplicații la temperaturi ridicate. Selecție largă de interfețe analogice și fieldbus.

> Gamă max. : 360 °

Senzor unghiular fără contact, redundant, pentru sarcini grele (RFX-6900)

Senzor rotativ NOVOHALL pentru sarcini grele, absolut fără atingere, redundant. Proiectat pentru utilizarea în aplicații mobile și de siguranță în condiții de mediu extreme.

> Interval m...

De la 24.04.2024 - 26.04.2024

în Shenyang, China

Vă așteptăm cu nerăbdare!

Pe drum cu serviciul de asanare a munițiilor explozive

25.10.2022 00:00

75 de ani de Novotechnik

Senzori pentru măsurători liniare și rotative

Ori de câte ori pozițiile...

Chiar dacă cererea de procese fără contact în domeniul tehnologiei de măsurare liniară și rotațio...

Novotechnik primește premiul de furnizor de la BRP-Rotax
Senzori rotativi pentru utilaje mobile