Catalog

electrotherm GmbH

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Despre electrotherm GmbH

Regiunea din jurul orașului Geraberg este un centru tradițional al industriei germane a sticlei și a termometrelor și este cunoscută pentru producția de termometre din sticlă lichidă, termometre de laborator, termometre de precizie și termometre tehnice.

Pornind de la aceste rădăcini istorice, afacerea de familie a fost fondată în 1991 și este continuată acum de a doua generație. Pornind de la câțiva angajați de la fosta fabrică de termometre din Geraberg, electrotherm s-a dezvoltat astăzi într-un specialist căutat pentru tehnologia de măsurare a temperaturii electrice cu 35 de angajați și furnizează clienților termometre cu rezistență și termocuple în peste 30 de țări.

Tehnologie de măsurare Made in Germany

Compania din Turingia, situată în inima verde a Germaniei, dezvoltă, proiectează și produce în locația sa din Geraberg instrumente de măsurare a temperaturii pentru o gamă largă de aplicații, în special pentru uzine chimice și centrale electrice, construcția de mașini și vehicule, laboratoare de calibrare, birouri de verificare și multe altele.

Pe lângă tipurile din gama standard, modelele speciale specifice clienților și soluțiile de construcție personalizate, împreună cu o calitate ridicată la prețuri competitive și termene de livrare scurte, sunt cele care constituie competența specială a electrotherm GmbH.

Calibrare

Calibrarea din fabrică a termometrelor cu rezistență și a termocuplelor, domeniul de temperatură în funcție de tip între -80...1550°C

Componente și accesorii

Fitinguri de montare, tuburi de protecție, piese strunjite, capete de conectare, flanșe, transmițătoare.

Vă așteptăm în perioada 14-16 noiembrie la standul nostru 640 din sala 4