Catalog

Shanghai Huate Packaging

Shanghai Huate Packaging

Shanghai Huate Packaging

Despre Shanghai Huate Packaging

Shanghai Huate Packing, înființată în 2001, este un producător de frunte al furnizorilor de soluții de ambalare din tablă. Situată în Shanghai Pudong, China, Shanghai Huate Packing a încheiat parteneriate cu multe mărci mari pentru a lansa produse bine stabilite pe piața actuală.

Facilitățile noastre au fost îmbunătățite prin achiziționarea de echipamente avansate, în timp ce produsele au fost îmbunătățite prin cercetare și dezvoltare continuă. Echipamentele principale au fost importate din Europa și Japonia, ceea ce garantează o eficiență ridicată și o capacitate de producție constantă, avem 3 linii de producție complet automate pentru ambalarea aerosolilor, capacitatea de producție anuală este de peste 210 milioane; 3 linii de producție complet automate pentru lapte praf, producția anuală este de peste 50 de milioane, iar capacitatea de producție de conserve chimice este de peste 50 de milioane pe an, de asemenea, avem conserve de alimente, producția anuală ajunge până la 50 de milioane pe an.
Shanghai Huate Packing se concentrează pe dezvoltarea de produse de înaltă calitate și continuă să deschidă noi drumuri în ceea ce privește îmbunătățirile, inovația, în același timp, acordăm o atenție deosebită pentru a oferi servicii mai bune partenerilor noștri.

07.08.2023 00:00

Ambalare
Canistre metalice, cutii de spray