Catalog

Dongguan Richen Precision Manufacture Co.,Ltd

Dongguan Richen Precision Manufacture Co.,Ltd

Dongguan Richen Precision Manufacture Co.,Ltd

Despre Dongguan Richen Precision Manufacture Co.,Ltd

a fost înființată în 2006, cu sediul în orașul Dongguan, provincia Guangdong. Compania se întinde pe o suprafață de 30.000 de metri pătrați, cu peste 300 de angajați, și are trei divizii de afaceri: Prelucrarea pieselor de precizie, matrițe de ștanțare și produse de ștanțare și șabloane și dispozitive de fixare. Richen Precision acordă o atenție deosebită calității și protecției mediului și a obținut certificatele ISO9001, ISO14001, ISO45001 privind calitatea și sistemul de management de mediu. A fost evaluată ca întreprindere de înaltă tehnologie de către țară timp de șase ani consecutivi, începând cu anul 2016.
Piesele de precizie, matrițele de ștanțare, produsele de ștanțare și dispozitivele de fixare ale Richen Precision au fost aplicate la mașini, automatizări, automobile, electronice, medicale, semiconductoare, semiconductoare, energie nouă, electricitate și alte domenii. Compania dispune de o varietate de echipamente de prelucrare de precizie de înaltă calitate importate și de instrumente de inspecție de precizie. Sistemul intern strict de management al calității, care asigură că produsele întregi pot îndeplini standardele globale ale industriei. De la înființarea sa, Richen Precision a aderat la principiul "Clientul în primul rând, urmărirea excelenței".

Compania a adunat un număr mare de personal profesional și tehnic și are o echipă de management excelentă. Cu inovație continuă și cercetare și dezvoltare, și-a extins în mod continuu afacerile de pe piața asiatică inițială pe plan mondial. Compania achiziționează și investește în noi echipamente de prelucrare în fiecare an. Se îmbunătățește în mod continuu și servește mai bine clienții globali.

Piese ştanţate

Richen Precision acordă o atenție deosebită calității și protecției mediului și a obținut certificatele ISO9001, ISO14001, ISO45001 privind calitatea și sistemul de management de mediu. A fost eval...