Catalog

Pharma Peter GmbH

Despre Pharma Peter GmbH

Cu inima pentru sănătatea dumneavoastră
De 85 de ani, Pharma-Peter GmbH, o afacere de familie din Hamburg, vinde produse de sănătate valoroase și echilibrate pentru diverse domenii de aplicare.

Indiferent de situația de viață în care vă aflați în prezent. Cu know-how-ul nostru în domeniul medical nutrițional, vă suntem alături ca partener cu suplimente alimentare, medicamente, produse medicale și cosmetice de înaltă calitate. Cu inimă, pasiune și convingere. Pentru sănătatea dumneavoastră.

"Produsele noastre sunt susținute de o bază științifică, de cea mai mare atenție și de o calitate certificată. Pentru sănătatea dumneavoastră."

Testat și certificat independent

Punem cea mai mare valoare pe o bază științifică și pe cea mai înaltă calitate a produselor. Prin urmare, echipa noastră de oameni de știință și medici din domeniul sănătății analizează și evaluează în permanență studiile internaționale pe tema suplimentelor nutritive și a beneficiilor pentru sănătatea dumneavoastră.

Suntem o companie certificată IFS (International Features Standard). IFS reprezintă standardul internațional pentru siguranța alimentară. Suntem verificați și certificați în mod regulat în conformitate cu IFS de către auditori independenți și recunoscuți.

Atunci când achiziționăm materiile noastre prime, acordăm atenție celei mai bune calități.
Garantăm o atenție deosebită și cele mai înalte standarde de calitate pentru fiecare pachet care părăsește compania noastră. Farmaciștii și medicii, dar și numeroșii noștri utilizatori, sunt convinși de produsele noastre, la fel ca și noi.

Solicităm oferta dumneavoastră pentru proprionat de sodiu.
Potrivit pentru umplerea unei cap...