Catalog

Yantai Bagease packaging Co. LTD

Yantai Bagease packaging Co. LTD

Yantai Bagease packaging Co. LTD

Despre Yantai Bagease packaging Co. LTD

Această tehnologie ecologică nouă și inovatoare este concepută pentru a înlocui tradiționalele "pungi verzi" din material nețesut, disponibile în prezent în supermarketuri și lanțuri de magazine din întreaga lume.
Această dezvoltare revoluționară înseamnă, de asemenea, că consumatorii pot lua acum acasă o pungă nețesută reutilizabilă, o pot folosi la nesfârșit și o pot composta la sfârșitul ciclului său de viață.
Fabricate dintr-o combinație de amidon vegetal și alți constituenți biodegradabili, pungile noastre țesute compostabile, inclusiv cerneala și firul utilizate în procesul de fabricare, au fost proiectate pentru a îndeplini toate cerințele standardelor internaționale privind biodegradabilitatea și compostabilitatea.
Atunci când sunt aruncate într-un mediu de compostare,pungile noastre în întregime se vor descompune în humus, apă și dioxid de carbon în câteva săptămâni.
suntem mândri să vă oferim această ultimă completare a gamei noastre extinse de produse.
Oferiți afacerii dumneavoastră și clienților dumneavoastră o alegere de pungă ecologică și sustenabilă din punct de vedere al mediului.
Contactați-ne pentru a afla cum pungile noastre vă pot ajuta afacerea să facă un pas înainte responsabil față de mediu.

Cu mulți ani de experiență în producție și export, produsele noastre au câștigat o reputație excelentă pe piețele mondiale.