Catalog

Shenzhen AUNONT Electronics Co., Ltd

Shenzhen AUNONT Electronics Co., Ltd

Shenzhen AUNONT Electronics Co., Ltd

Despre Shenzhen AUNONT Electronics Co., Ltd

Înființată în 2015, AUNONT POWER (Shenzhen) Co. , Ltd. este specializată în cercetare și dezvoltare și în fabricarea de surse de alimentare cu LED-uri bazate pe știință și tehnologie la începuturile sale. După mulți ani de eforturi, AUNONT POWER a format o forță de produs puternică în domeniul sursei de alimentare cu LED-uri .sursă de alimentare cu LED-uri reglabile, sursă de alimentare cu LED-uri rezistentă la apă și a devenit un lider cu produsul celor mai multe serii și modele.

AUNONT POWER, cu marca comercială HiledPower® are o forță tehnică puternică, atelier standardizat ,echipament de detecție avansat, laborator avansat și proceduri de operare stricte, standarde înalte de management al calității.Implementează cu strictețe sistemul de management al calității ISO9001:2015 ,străduindu-se să ofere produse stabile și de înaltă calitate pentru clienții noștri.

Cu o calitate stabilă, sigură și fiabilă, compatibilitate ridicată și alte avantaje, sursa de alimentare cu leduri și sursa de alimentare reglabilă AUNONT POWER a fost bine primită de clienții din întreaga lume. În prezent, produsele noastre cu marca UL, ETL, TUV, CE, CB, SAA, BIS.CCC, ROHS și alte certificate, sunt exportate pe multe piețe de peste mări, cum ar fi America de Nord, Europa, Australia, America de Sud, Asia de Sud-Est și așa mai departe.

Aparate de alimentare cu curent (IP67 WA-12V-100W)

Prezentare generală a produsului: Poate fi folosit pentru iluminatul interior și exterior, susținând benzi de lumină moale, benzi de lumină tare, module, lumini de linie, lumini de scenă, corpuri d...

Transformator de tensiune (Ultra-Thin Power Supply IP67 WA-12V-300W)

Prezentare generală a produsului

Poate fi utilizat pentru iluminatul interior și exterior, susținând benzi de lumină moale, benzi de lumină tare, module, lumini de linie, lumini de scenă, c...